Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu. „Am apelat foarte repede la specialiști. Mulţumesc lui Dumnezeu!”

Momente dramatice pentru Tzancă Uraganu. Pandemia a afectat întreaga lume atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere mental. Din cauza restricțiilor și de teama de a nu contracta virusul, majoritatea persoanelor s-au confruntat cu stări de depresie și anxietate.

Momente dramatice pentru Tzancă UraganuAlte ArticoleIdilă de dragoste la Chefi la Cuțite. Antonia Ștefănescu …Imagini fabuloase! Cum a surprins-o Smiley pe Gina Pistol! Prietenii …Un nutriţionist cunoscut spune secretul alimentelor vindecătoare: …

Tzancă Uraganu se simțea din ce în ce mai slăbit, nu mai reușea să doarmă și nici să mănânce. Așa că a decis să apeleze la ajutorul unui specialist. Iar cu tratament adecvat și gândire pozitivă, a reușit să treacă peste starea deplorabilă în care se afla. „Nu îmi mai doream nimic. Nu-mi mai plăcea nimic, nu mă mai încălzea absolut nimic. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit complet din toate punctele de vedere. Am apelat foarte repede la specialiști. Eu, după două luni, când am văzut că nu mai dormeam deloc, eu care dorm foarte mult, 7-8 ore… Nu puteam să mănânc, eram supărat, agitat, slăbisem foarte mult. În timpul pandemiei, m-a luat o oboseală dintr-o dată și nu știam ce se întâmplă. Am intrat peste tot pe internet și am fost și la psihiatru și la psiholog. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. Nu mai aveam răbdare să stau la nunți, nu mă mai interesa de nimic! Nu există pastile pentru anxietate”, a declarat Tzancă Uraganu pentru Cancan.

Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul! Autorităţile nu-l mai iartă: ce pedeapsă riscă manelistul

„Singurul mod de a scăpa de așa ceva este psihoterapia. Trebuie să mergi la terapie, la psihoterapeut. Așa cum te doare măseaua și mergi la stomatolog, așa este și în cazul anxietății. I-am zis că-i dau orice, doar să mă scape de asta. Am ținut cont de tot ce mi-a spus și în două luni deja mă simțeam mai bine”, a mai spus Tzancă Uraganu.

De altfel, pentru că nu mai avea concerte sau evenimente private, Tzancă Uraganu și-a vândut Rolls Royce-ul Wraith. Și-a pus bolidul de lux pe un site de anunțuri și a cerut peste 250.000 euro. Ulterior, manelistul a investit în alți doi bolizi de lux, marca Mercedes GLE. După tranzacțiile făcute, el a mai rămas în buzunare și cu 60.000 de euro.

Citește și…

Doi copii au murit! Cel mai cunoscut medic din Romania avertizeaza populatia! Aceste pastile UCID copii si adulti si se gasesc in comert! Mare atentie! Le ai si tu acasă

La aproape șase luni de la începerea campaniei de vaccinare, un sfert din populația eligibilă a fost imunizată

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*