Mită în Liga 2. Omul lui Mădălin Mihailovici a fost demascat! A fost reţinut de autorităţi, dar a fost eliberat din motive ascunse

Mită în Liga 2. Se pare că omul lui Mădălin Miahilovici, Mihai Dogaru, a fosr prins în flagrant de DGA în timp ce aranja un blat pentru un meci din liga a 2-a şi asta doar pentru a putea să îi ofere avantaj Petrolului Ploieşti.

Mită în Liga 2. Omul lui Mădălin Mihailovici a fost demascat! A fost reţinut de autorităţi, dar a fost eliberat din motive ascunseAlte ArticoleSporturile din care se recrutează structurile de apărare ale …PROTV LIVE ONLINE STREAM ROMÂNIA – GERMANIA 0-1. Meciul …ROMÂNIA – GERMANIA 0-1. Niţă salvează naţionala de …

Inculpatul, care este şi CEO al companiei Veolia, a fost reţinut si dus in fata judecatorului cu propunere de arestare. Problema vine abia la sentinţă, pentru că autorităţile nu l-au arestat pentru dare de mita, ci a fost pus sub control judiciar. Mai mult decât atât anumite surse spun  că s-a intervenit pentru el „de sus”, la cerinţa „francezilor”.

Protagonistul este este Mihai Dogaru, vicepreședintele echipei Petrolul Ploiești și manager general al Veolia, chiar sponsorul clubului. Bărbatul i-a promis arbitrului de la partida CS Mioveni – Aerostar Bacău suma de 5.000 de euro pentru a-i avantaja pe moldoveni.

Dogaru a fost prima dată reținut și dus la audieri, cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul a decis însă să comute pedeapsa în control judiciar. Acțiunea flagrantului a fost organizată de DGA și de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*