Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor. Ce riscă agresoarea

Mirela Vaida depune plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut în urmă cu câteva zile prin cele mai oribile momente din viața sa. Vineri, 19 martie 2021, vedeta se afla în direct, în platoul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, în momentul în care o femeie dezbrăcată a atacat-o cu un bolovan.

Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omorAlte ArticoleSimona Gherghe trece prin momente dificile cu fetița ei. „Situația …Adriana Bahmuțeanu, declaraţie-şoc la protestele anti-restricții. …Amalia Năstase a împlinit 45 de ani. De ziua ei şi-a dorit …

Mirela Vaida va depune plângere la Secţia 4 de Poliţie din Capitală. Cu toate că oamenii legii au încercat în nenumărate rânduri să discute cu agresoarea, eforturile lor au fost în zadar. Femeia ar avea grave probleme de sănătate, în aceste momente fiind internată la Spitalul „Alexandru Obregia” din Bucureşti. Imediat după incidentul șocant care a avut loc, autoritățile au imobilizat-o pe atacatoare!

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Scene halucinante în timpul emisiunii „Acces direct” VIDEO

Mirela Vaida a găsit puterea de a oferi primele declarații după evenimentul nefericit la care a luat parte. Vedeta susținea că nu-i vine să creadă că a trecut printr-o asemenea situație, norocul său fiind faptul că agresoarea nu a nimerit-o. „Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii!”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a spus Mirela Vaida.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*