Mirela Vaida, primele declarații după ce a fost atacată cu un bolovan în timpul emisiunii: „Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea”

Mirela Vaida a făcut declarații cutremurătoare după ce a fost atacată în timpul emisiunii pe care o prezintă, „Acces Direct”. Prezentatoarea tv a mărturisit că a primit numeroase amenințări pe Facebook din partea unei femei care susține că este Magdalena Șerban, criminala care a împins o tânără în fața metroului în urmă cu câțiva ani.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.Alte ArticoleReacţia Poliţiei după ce Mirela Vaida a fost atacată în …Mirela Vaida, atacată cu un bolovan, în direct! Scene halucinante …Lora, reacţii adverse după rapel: „M-a luat aşa o chestie. …

Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după incidentul din platoul de televiziune.

Vedeta a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în prezentatoarea TV.

Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa. Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani. Prezentatoarea de la Antena 1 spune că nu o cunoaşte pe femeie.

Reacţia Poliţiei după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct. Cum a pătruns agresoarea goală puşcă pe platoul de televiziune

Agresosarea a fost transportată la spital după intervenţia Poliţiei.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au explicat surse judiciare.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*