Mircea Drăghici, propus la Transporturi, a sesizat Inspecţia Judiciară după ce Parchetul General a spus că este vizat în două dosare

„Astăzi (joi n.red.) am sesizat Inspecția Judiciară cu privire la abaterile disciplinare săvârșite de procurorii care au dispus informare publică în cauzele în care aș fi vizat. Printre alte aspecte incluse în sesizare, amintesc aici doar faptul că încă nu am primit un răspuns la întrebările legate de aceste dosare ce m-ar viza în mod direct. În schimb, Parchetul a răspuns în mai puțin de 24 de ore unor întrebări adresate de jurnaliști pe același subiect. S-a mizat deci pe o mediatizare intensă care să inducă percepția unei false vinovății, fără ca eu să mă pot apăra”, a scris Mircea Drăghici pe pagina lui de Facebook unde a atasat şi o fotografie cu sesizarea făcută.
 
Sesizarea social-democratului vine după ce reprezentanţii Parchetului General au precizat presei că Mircea Drăghici, propus pentru ministerul Transporturilor, apare în două dosare penale instrumentate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie General. Unul din ele a fost deschis după ce în presă au fost publicate informaţii potrivit cărora trezorierul PSD ar fi folosit în scop personal bani de la partid.

Sursa: RomaniaTV

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *