Ministrul Vlad Voiculescu, atacat şi de PNL, şi de PSD: „Nu știu cine îl mai susține, poate părinții lui”

Ministrul Vlad Voiculescu este criticat din toate direcţiile după gafa legată de morţii de Covid 19. „Nu stiu cine il mai sustine, probabil ca parintii lui. Nu stiu, chiar nu stiu. Ce a facut nu doar cu ordinul acesta, dar vizavi de alte chestiuni, lipsa de comunicare, haosul din minister, eu chiar cred ca cei care l-au propus sa ia atitudine. Sa il cheme la ordin `Ba, baiatu’, te schimb!`. Nu stiu daca ar trebui Florin Citu. E un portofoliu asumat de PLUS si dl Ciolos ar trebui sa-i impuna un ritm european acestui individ daca mai vrea sa-l tina acolo. Am spus deseori vizavi de acest ministru ca a avut derapaje. Inteleg ca mai e acolo o doamna sau domnisoara secretat de stat. Pe mine nu ma intereseaza cine este la conducerea ministerului, eu vreau sa existe coerenta, logica in decizii”, a declarat Ben-Oni Ardelean. Vicepreședintele PNL a menționat că urmează evaluarea miniștrilor de către premier și toate greșelile se strâng și vor conta.

EXCLUSIV Teologul Valentin Guia îi cere demisia lui Vlad Voiculescu: „25.000 de familii îngropate ca ultimii câini. Să vă fie ruşine!”Mesaj acid al lui Mihai Tudose penAlte ArticoleValeriu Gheorghiţă: „Din cauza COVID-19 se moare, din …Beatrice Mahler atrage atenţia asupra simptomatologiei care …Bilanţ vaccinare 8 aprilie 2021: 57.000 de români s-au imunizat, …

tru Florin Cîțu: ‘Există o soluție foarte simplă pentru revenirea la normalitate: dați-vă demisia!’

Fostul premier Mihai Tudose ironizează ‘vestile extraordinare’ pe care le-au primit românii în ultimele 24 de ore.

„Cîțu. Și ai lui…..

Din ciclul “vești extraordinare pentru români” dar nu și “românii trebuie să știe” aflăm în ultimile 24 de ore că:

-ministrul (?) Voiculescu habar nu are de un ordin al ministrului și acum susține nonșalant că românii și-au îngropat morții în sac de plastic fiindcă așa au vrut ei…

-că decizia “argumentată beton” de specialiștii-fantomă ai guvernului prin care în noaptea de Paște era circulația permisă până la ora 02 …se modifică în ora 05. Au negociat cu virusul?

-și ca să trecem și la grija pt economie: am împrumutat ieri 3,5 miliarde euro.

Doar atât, într-o zi.

Am scris “am împrumutat” fiindcă chiar dacă banii i-a luat Cîțu, îi cheltuie Cîțu… de fapt noi vom plăti.. Noi. Fără să știm ce fac cu acești bani așa cum nu am aflat nici unde s-au dus zecile de miliarde împrumutate anul trecut. Tot de ei. Și tot noi toți vom plăti.

Cireașa de pe tort sau bombonica de pe colivă: înființarea comitetului-interministerial-pentru-revenirea-la-normalitate!!!!!

Există o soluție f simplă pentru revenirea la normalitate: dați-vă demisia! Și plecați departe”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Vlad Voiculescu, suspectat de Sorin Grindeanu că are o misiune ascunsă

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat joi la Antena 3 ca încrâncenarea cu care USR PLUS il sprijina pe Vlad Voiculescu in ciuda greselilor pe care le face il face sa sa gandeasca ca exista „multe alte interese” ca Voiculescu sa stea ministru.

„Este un regres incredibil fata de toti predecesorii lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii. Vad ca desi sunt nenumarate exemple de lipsa evidenta de management a dlui Vlad Voiculescu, cei din USR PLUS se incapataneaza sa tina de el. Mi se pare ca depasim o anumita limita. Nu am dovezi directe dar aceasta incrancenare USR PLUS de a-l propune non-stop pe Vlad Voiculescu la sanatate, viceprimar, modul ca se tin cu dintii de el ma face sa gandesc ca exista multe alte interese pentru ca este evident ca managementul pe care-l face Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii este unul prost. Si, atunci, de ce-l tii?”, a declarat Sorin Grindeanu.

Nelu Tătaru, după gafa lui Voiculescu privind înmormântarea morţilor COVID: Orice demnitar evaluează documentele care sunt în vigoare

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*