Mihai Tudose (PSD): 52 de fabrici produc vaccin în Europa. În România: zero. Atât au putut Cîțu și haoticii lui

Mihai Tudose susţine că, potrivit lui Thierry Breton, comisar european pentru piaţa internă, în Europa sunt 52 de fabrici care lucrează non-stop pentru a produce vaccin anti-COVID-19.

„Avem 52 de uzine care lucrează 24 de ore din 24, șapte zile din șapte în Europa pentru a produce vaccin!” Declarația aparține domnului Thierry Breton, comisar european pentru piața internă.

Pentru a nu ne stresa cu întrebarea: câte din cele 52 de fabrici sunt în România, unde și cum a reușit acest Guvern să se implice și să facă ceva pentru România…. răspunsul e simplu! Zero!!!

Atât au putut Cîțu și haoticii lui….”, a scris europarlamentarul PSD Mihai Tudose, pe Facebook.Alte ArticoleClotilde Armand declanşează un nou scandal cu consilierii PNL: …George Simion îi dă replica prefectului Capitalei, care a acuzat …Florin Iordache, Preşedintele Consiliului Legislativ, are salariu …

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost surprins fără mască la Parlament. Cum s-a scuzat ministrul Sănătăţii

Mihai Tudose spune însă că trebuie recunoscute şi „meritele” actualilor guvernanţi.

„Dar trebuie să recunoaștem și ,,meritele”… După un an de zile au ajuns la concluzia că ne putem îngropa morții cu hainele pe ei….. Nu v-ar mai răbda pământul…..”, a completat europarlamentarul Mihai Tudose.

Citeşte şi: Florin Cîţu: „Oamenii pot protesta, dacă nu încalcă legislaţia. Îi înţeleg pe români că au obosit”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*