Mihai Tudose îi ironizează pe USR-şti: „Nişte amatori care au văzut fotbal doar la TV, iar acum sunt în teren şi pun toată ziua mâna pe minge”

Mihai Tudose a declarat la România TV că în acest moment coaliţia de guvernare se bate pe „o oală cu ciorbă”, iar dacă această alianţă dintre PNL şi USR-PLUS se va destrăma, singura soluţie sunt alegerile anticipate.

„Este clar ca este si responsabilitatea domnului presedinte, pentru ca el a fortat aceasta coalitie fomata din PNL, care a mai fost la guvernare, are macar o idee, si niste amatori care pana acum au vazut fotbal la televizor si acum sunt pe teren si pun toata ziua mana pe minge, dau mingile peste gard.Alte ArticoleUSR PLUS nu a reuşit să numească un ministru al Sănătăţii. …Coaliţia de guvernare a semnat un nou acord după demiterea …AUR dă lovitura useriştilor. Doi lideri ai USR se alătură …

Toate astea se descarca si pe PNL. Ordinul l-a dat Arafat, in regula, dar l-a semnat si ministrul Sanatatii, iar la o ora se ajunsese la primul ministrul. N-au facut niciunul nimic si dupa 3 luni de zile lucrurile au explodat. Iar acum PNL fara ei nu poate si trebuie alegeri anticipate, dar nu vor, pentru ca stiu ca nu mai ajung la guvernare. E exclus ca un guvern PNL sa treaca cu voturile PSD.

Mihai Tudose: „Domnul Barna a spus că Voiculescu e prost, dar e cel mai bun pe care îl au”

E clar ca se cearta pe oala cu mancare si sunt constienti ca oricine da drumul la o toarta nu mai prinde alta mancare.

Legenda Voiculescu, care a fost peste tot la TV, nu rateaza nimic, domnul geniu si legenda, cand era in opozitie si a fost Colectiv, vorbea despre un club privat. Dar acum, cand lucrurile se intampla la el in curte, nu face nimic. Domnul Barna a spus despre el ca nu e vreun diamant, dar e cel mai bun. Asta se traduce prin „e prost, dar e cel mai bun”. Deci ce o sa puna o sa fie si mai rau”, a spus Mihai Tudose.

Citeşte şi: Negocieri blocate după criza apărută în urma demiterii lui Vlad Voiculescu. Surse: Ioana Mihăilă nu mai este propunerea USR la Sănătate

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*