Microcipul lui Bill Gates care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele

 

Microcipul care detectează Covid-19. Matt Hepburn, un medic specialist în boli infecțioase, a prezentat, în timpul emisiunii 60 Minutes, gelul asemănător țesutului, conceput pentru a testa în mod continuu sângele. „Îl introduci sub piele și îți arată dacă există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal te avertizează că vei avea simptome mâine“, a explicat el.Alte ArticoleŢările din Europa în care se relaxează restricţiile. Unde …Accident cu 20 de morţi în Peru. Pasagerii fuseseră cu autobuzul …Incendiu la spital Covid din India: patru persoane au murit pe …

Microcipul care detectează Covid-19. Microcipul va provoca cu siguranță îngrijorări, din cauza teoriilor conspirației care au fost răspândite, însă oficialii au subliniat că cipul implantat în corp nu are scopuri ascunse, precum urmărirea și controlul individului. Nu au fost date explicații mai detaliate. De asemenea, oamenii de știință au dezvoltat și un filtru revoluționar care poate elimina virusul din sânge atunci când este atașat unui aparat de dializă, scrie Alephnews.ro.

Un virusolog care a lucrat pentru Bill Gates aruncă în aer vaccinarea. Actualul tip de vaccinuri este total inadecvat și chiar foarte periculos atunci când este folosit în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale, avertizează dr. Geert Vanden Bossche. Dr. Geert Vanden Bossche, virolog independent și expert în vaccinuri, a avut începând din luna martie mai multe intervenții publice, în care avertizează asupra riscurilor folosirii vaccinării în timpul pandemiei de Covid-19 și a adresat o scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății, chemând la dialog și imediată intervenție toate autoritățile, oamenii de știință și experții din întreaga lume, aceasta fiind unica și cea mai importantă urgență de sănătate publică.

Dr. Bossche a lucrat mulți ani în cadrul unora dintre cele mai mari companii medicale din lume: în cadrul companiei GlaxoSmithKline, la Novartis Vaccines & Diagnostics, a fost coordonator al Programului GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), de vaccinare împotriva Ebola, a fost angajat al fundației Bill & Melinda Gates, în cadrul unui departament care se ocupa cu descoperirea vaccinurilor și la Centrul German pentru Cercetarea Infecțiilor (DZIF). CV-ul impresionant al expertului poate fi consultat pe pagina sa de LinkedIn.

Sursa: RomaniaTV

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*