Mesajul lăsat de niște locatari la avizier a făcut înconjurul Internetului. Vecinii au râs cu lacrimi

Mesajul lăsat de niște locatari la avizier a făcut înconjurul Internetului. Restul vecinilor au râs cu lacrimi, iar internauții au făcut niște comentarii haioase.

Viața la bloc nu este atât de simplă precum pare. Nu de alta, dar… mereu se găsește câte un vecin nemulțumit de câte ceva.

Mesajul lăsat de niște locatari la avizier a făcut înconjurul Internetului
Locatarii unui bloc au rămas fără cuvinte atunci când au citit mesajul amuzant pus de vecinii lor la avizier.Nu se știe cu exactitate în ce oraș din România s-a întâmplat situația cu pricina, dar cineva a pozat biletul și l-a pus pe Facebook, iar imaginea a devenit imediat virală. Astfel… niște locatari supărați au venit cu o rugăminte aparte către vecinii lui care fumează… iarbă: ”Rugăm locatarii care fumează iarbă, să o facă pe balcon deoarece mirosul intră prin gurile de ventilație în apartamente și ne drogăm în locuințe. Mulțumim!”, este mesajul postat de locatari.

Vezi și:  Cinci zodii cu noroc la bani în 2023. Scorpionii – de departe cei mai bogați! Vezi dacă te numeri printre norocoși:

Bineînțeles, mesajul a stârnit numeroase reacții amuzante: ”Sunt apartamente de vânzare în acel bloc? / Legenda spune că toți cei care au casă vor să se mute la bloc după ce au văzut această postare / Nu aș avea și eu parte de așa vecini? Am parte doar de ăia cu bormașină / În loc să lase mesaje de genul, mai bine vinde apartamentul. Sunt interesat / Aiurea. La mine vine numai miros de ceapă călită/ Schimb apartament cu vecini isterici pentru apartament cu miros de iarbă. Rog seriozitate, chiar dacă vă bufnește râsul”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Mesajul viral lipit de un bărbat la intrarea în scară
Un bărbat deranjat de faptul că unul dintre locatarii blocului dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul în orele de odihnă a decis să îi transmită câteva cuvinte, în speranţa că va înceta.

Vezi și:  Ce trebuie să faci dimineața ca să scapi de kilogramele în plus. N-ai fi crezut că e atât de simplu

Modul în care bărbatul a transmis mesajul i-a amuzat teribil pe ceilalţi vecini. Mai mult, unul dintre aceştia a fotografiat afişul şi l-a publicat pe internet, iar în scurt timp a devenit viral!

”Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz.Vreau să îi transmit un mesaj:

Vezi și:  Zodii protejate de Dumnezeu în a doua parte a anului 2023. Nativii primesc harul divin

IDIOTULE, există speranță!

Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal!

Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare.

Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic.”, a transmis vecinul supărat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *