Marcel Pavel sare în ajutorul lui Aurel Pădureanu. Ce mesaj i-a transmis: „Mi-a cerut contul”

Marcel Pavel sare în ajutorul lui Aurel Pădureanu. Potrivit declaraţiilor artistului, Gigi Becali i-a oferit o garsonieră în căminul pe care îl deţine, însă Aurel Pădureanu nu acceptă, deoarece acolo locuiesc şi oameni ai străzii.

Citeşte şi: Aurel Pădureanu, acuzaţii la adresa lui Măruţă: „A vorbit de tine. Urât din partea ta”Alte ArticoleRomânii au talent 2021. Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz …Chefi la cuţite 2021. O jurnalistă olandeză a impresionat …Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Mesajul rusoaicei: …

Artistul a declarat că Marcel Pavel i-a cerut contul bancar, să îi pună bani, iar Mirabela Dauer încearcă să vorbească cu familia Păunescu.

“La vârsta de 70 de ani să se ducă o artistă așa mare și să nu avem posibilitatea s-o îngrop cum trebuie. A murit cu o mare durere în suflet. Ne-am rugat de doamna Firea, de domnul Becali, le-am cerut două cămăruțe vechi fără să mai plătim chirie. Ea a avut handicap, a avut o pensie de 19 milioane.

Noi din ce mai trăim acum, dacă ea a murit? N-am cerut nimic de la stat! Domul Pandele și domnul Becali ar putea să ne ajute să avem și noi un acoperiș deasupra capului. Fă un bine, domnul Gigi, că te cunosc de 45 de ani, îl cunosc pe Giovani, pe Victor!

Marcel Pavel sare în ajutorul lui Aurel Pădureanu

Ne trimite lumea bani din toată țara și Marcel Pavel mi-a cerut contul să ne trimită de bani. De ce oamenii de bine care au milioane îi țin pentru ei? Mirabela mi-a promis că vorbește cu familia Păunescu, dar și domului Păunescu i-a murit soția. De ce nu vrea domnul Becali să ne ajute? Pe 14 martie, proprietarul a vândut casa și trebuie să plecam urgent de aici!”, a spus Aurel Pădureanu la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Aurel Pădureanu a decis să-și ia fiul și să se mute la un apartament cu chirie, în Piața Rahovei. “O să mă mut în Piața Rahovei, la un apartament cu chirie. O să fiu cu cerșeală la familia mea. Pana pe 10-14 aprile trebuie să eliberam vila din Bragadiru. Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Xtra Night Show.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*