Marcel Ciolacu: PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat”

Marcel Ciolacu, reacţie dură pe Facebook după tragedia de la Victor Babeş.  Marcel Ciolacu afirmă că premierul Florin Cîţu ”a ratat iar”, întrucât ar fi trebuit să-l demită pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, după ce trei oameni au muit în unitatea mobile ATI de la Spitalul Victor Babeş.

”A ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat”, a transmis liderul social-democrat, referindu-se la conferinţa de presă susţinută de premierul Florin Cîţu şi şeful DSU la Palatul Victoria.„Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat. Așa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ora României, au murit iar niște oameni din vina lor. Au murit oameni fără oxigen din vina lor! Și ei caută acarul Păun cu tot felul de explicații penibile și sforăitoare”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.Alte ArticoleMarcel Ciolacu, după tragedia de la Babeș: „Câți oameni …Diana Şoşoacă dă vina pe Raed Arafat pentru tragedia de la …Desfiinţarea SIIJ, dezbătută de Senat în procedură de urgenţă. …

„PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Nu pot nimic. O adunătură de lași, fricoși incompetenți și hoți. Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moțiune”, a adăugat președintele PSD.

Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat! Așa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ORA…

Posted by Marcel Ciolacu on Monday, April 12, 2021

Un incident grav a avut loc în această seară la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș din București. Instalația de oxigen s-a defectat, iar din această cauză trei pacienți au decedat, fiind salvați alți cinci, care au fost transferați la alte spitale.

Potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență, personalul medical a semnalat intrarea în avarie, concomitent, a tuturor ventilatoarelor regăsite în container și a comunicat echipei tehnice a spitalului că acestea prezintă o alarmă de suprapresiune respectiv, presiune crescută de peste 6 Bari, limita maximă admisă pentru funcționarea corectă și în siguranță a acestor tipuri de echipamente medicale.

Florin Cîţu vorbeşte după tragedia de la „Victor Babeş”: Toţi vinovaţii trebuie să plătească! Nu garantăm că nu se vor mai întâmpla astfel de evenimente

Reprezentantul firmei distribuitoare a ventilatoarelor, sosit la fața locului a refuzat intrarea în unitate, deși i-a fost oferit de către personalul medical, echipament complet de protecție împotriva COVID-19. Acesta, în final a părăsit incinta spitalului, refuzând să intre în TIR, se arată într-un comunicat de presă.

Marcel Ciolacu, după tragedia de la Babeș: „Câți oameni mai trebuie să moară ca să se oprească această mascaradă de guvernare?”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*