Marcel Ciolacu: „Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor”

Marcel Ciolacu spune că preşedintele Iohannis trebuie să arate că este preşedintele tuturor românilor, pentru ca aceştia să-ş recapete încrederea în autorităţi, şi cere demisia unor nume importante din guvern, ca Raluca Turcan şi Vlad Voiculescu, care au fost surprinşi fără mască, încălcând astfel măsurile de prevenţie.

„Nu există ‘terorişti’, ‘săraci’ sau ‘asasini’! Există doar români! Români disperaţi. Unii că mor de foame, alţii că sunt extenuaţi după un an de zile de luptă cu pandemia! Toţi sunt revoltaţi de aroganţa, lipsa de transparenţă, deciziile contradictorii şi neaplicarea egală a legii, toţi simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu. Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este preşedintele tuturor românilor sau dacă va continua să întreţină haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.Alte ArticoleFlorin Cîţu, la centenarul Institutului Cantacuzino: „Cel …Klaus Iohannis: „Virusul nu dispare cu manifestări violente …Fostul ministru, transportat cu elicopterul la un spital din …

Marcel Ciolacu: „Tensiunea socială se va transforma rapid într-un cutremur”

El a adăugat că acum este momentul ca demnitari precum Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan, „care au sfidat regulile impuse tuturor cetăţenii obişnuiţi”, „să zboare din funcţii”.

„Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate şi de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura şansele ţării de a ieşi din criză”, a menţionat Ciolacu.

Citeşte şi: Florin Cîţu, la centenarul Institutului Cantacuzino: „Cel mai important sprijin pe care Guvernul îl poate da specialiştilor este să nu îi încurce cu decizii politice”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*