Marcel Ciolacu, după tragedia de la Babeș: „Câți oameni mai trebuie să moară ca să se oprească această mascaradă de guvernare?”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție după tragedia de la Victor Babeș, unde trei oameni au murit luni seara la unitatea mobilă de Terapie Intensivă.

„Nimeni nu-și asumă nimic, să nu cumva să deranjăm coaliția. Vlad Voiculescu și-a bătut joc și de morți și de vii. N-a plătit, n-a testat, n-a testat în școli. Unde sunt specialiștii lor?Alte ArticoleDiana Şoşoacă dă vina pe Raed Arafat pentru tragedia de la …Desfiinţarea SIIJ, dezbătută de Senat în procedură de urgenţă. …Nicuşor Dan, prima reacţie după ce trei pacienţi cu COVID …

Câți oameni mai trebuie ă moară ca să se oprească această mascaradă de guvernare? Ce se întâmplă, când vor interveni toți decidenții pentru a lua măsuri?

În afară de domnul Arafat, cine coordonează? Nimeni nu știe, stau și hăhăiesc pe la TV. Lucrurile nu mai pot continua așa.

Cine a pus acest guvern? Domnul Iohannis. L-a mai văzut cineva. A, doar cu doi copaci. Nu vede că nu funcționează guvernul”, a spus Marcel Ciolacu.

Trei pacienţi au murit, în această seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Reacția Ministerului Sănătății

Ministerul Sănătații a fost informat, prin Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, că trei pacienți și-au pierdut viața la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaționalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutului Național Victor Babeș (PMB / ASSMB).

Din primele informații transmise Centrului Operativ Pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, defecțiunea a avut loc la instalația de oxigen a unității mobile.

Cinci pacienți au fost transferați rapid: unul într-o altă secție din spitalul Victor Babeș și ceilalți patru la Spitalul ROL2 de la Otopeni, Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” și Spitalul Floreasca.

Ministrul Sănătații a fost la fața locului și s-a informat despre starea pacienților și asupra cauzelor incidentului.

Citește și Nicuşor Dan, prima reacţie după ce trei pacienţi cu COVID au murit la unitatea mobilă ATI de la Victor Babeş. „Am sesizat Parchetul”

„În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi.

Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*