Marcel Ciolacu: „Cerem înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă privind falsificarea datelor în pandemie”

Marcel Ciolacu a oferit un răspuns pentru premierul Cîţu, care declarase luni că este dispus să discute cu specialiştii propuşi de PSD pentru a găsi cele mai bune soluţii de combatere a pandemiei.

„Am văzut că domnul prim-ministru vine cu mâna întinsă la noi să cerșească ajutor. Acum când le e frică de furia oamenilor au venit să ne ceara ajutor.Alte ArticoleFlorin Roman, scandal după invitarea lui Raed Arafat la şedinţa …Florin Cîţu: „Oamenii pot protesta, dacă nu încalcă …Florin Cîţu îi cheamă pe specialiştii PSD la discuţii pentru …

Se adevereşte tot ce am prezentat noi despre guvernul Citu: bugetul, PNRR si planul de combatere a pandemiei. Planul facut de noi acum un an de zile, testarea rapida in scoli, problematica ATI, pentru ca toata pandemia s-a vorbit despre viata si moarte la ATI, accesul bolnavilor cronici la sistemul de sanatate. Au refuzat de fiecare data sa aiba discutii cu PSD.

Acum, cand romanii s-au saturat de prostia lor si au iesit in strada, domnii Citu, Iohannis si Barna cheama PSD la discutii. Guvernul trebuie sa stea in casa. Romanii trebuie sa isi duca copiii la scoala, sa isi vada de afacerile lor si economia sa functioneze. E clar ca masurile au adus haos, ati vazut ce s-a intamplat in benzinarii aseara. Este dreptul democratic al romanilor sa iasa in strada, ni l-am castigat in 1989, nimeni nu are voie sa ne faca teroristi.

Marcel Ciolacu: „Guvernul trebuie să fie eficient, iar guvernul face doar politică. Vom negocia pentru moţiune”

Domnul Citu ar trebui sa lase politica si sa se apuce de guvernare. Am decis sa cerem constituirea unei comisii parlamentare de ancheta privind falsificarea datelor din pandemie. Sper ca USR sa nu inchida ideea de transparenta si sa voteze infiintarea acestei comisii, altfel este partas la aceasta falsificare. Aceasta comisie vizeaza faptul ca s-au falsificat date pentru a se putea organiza alegerile. Vizeaza si postarea lui Vlad Voiculescu, de aceea am si facut apel la USR. Nu s-au raportat ultimele doua zile, iar unde erau focare au fost scoase din raportare.

Este o lipsa de transparenta totala, netestand nu stim adevarul. Aceasta comisie va afla adevarul si sunt convins ca USR va vota pentru aflarea adevarului. La motiunea simpla prezentata de domnul Rafila am prezentat nu doar critici, ci si solutii. Domnul Citu a refuzat aceste idei, acum este tardiva invitatia la dialog si nu cred ca este o invitatie serioasa.

Vom cauta sa negociem pentru motiune. Negocierea cu AUR nu este daca va vota, pentru ca sigur vor vota, ci este pe textul motiunii. Normal ar fi ca domnul Citu sa demisioneze. Cred ca actualii guvernanti ar trebui sa se intrebe de ce iese lumea in strada. Pentru ca masurile sunt haotice si pompieristice. Guvernul trebuie sa fie eficient, sa faca preventie, iar guvernul face doar politica. Nu poti sa tii oamenii in casa o luna pentru ca companiile clientelei tale politice sa fure. Se revolta oamenii, ne-am castigat acest drept la Revolutie”, a spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: VIDEO Raed Arafat, prima reacţie după protestele de duminică noaptea. Ce spune despre demisie

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*