Marcel Ciolacu anunţă că va merge la biserică de Paşti cu orice risc: „Merg la biserică de Înviere, vă spun de acum. Plătesc amendă, îmi asum”

Marcel Ciolacu spune că nu a lipsit niciodată de la slujba de Înviere şi nu intenţionează să o facă nici în acest an, chiar dacă se discută din ce în ce mai des despre o posibilă carantinare a capitalei în perioada sărbătorilor pascale.

„Sunt vaccinat, imi pun masca. Domne, n-am lipsit niciodata de la Inviere, ce vreti? Ma duc la Inviere, va spun de pe acum. Platesc amenda. Este o opinie crestineasca. Eu merg la Biserica! Imi asum acest lucru. Voi merge la Biserică în noaptea de Înviere. Am fost mereu. Îmi au Lumină. Adică noi românii suntem animale?”, a declarat Marcel Ciolacu la TVR.Alte ArticolePaul Stănescu: „E un haos generalizat. Voiculescu se comportă …Alexandru Rafila a spus clar cine este vinovat pentru creşterea …PSD lansează cel mai dur atac la adresa PNRR: „Cred domnii …

Marcel Ciolacu anunţă începerea negocierilor pentru o moţiune de cenzură: „Am început negocierile şi cu AUR”

Liderul social-democraţilor a mai declarat că PSD a început negocierile pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva guvernului Cîţu.

„Am inceput (n.r. negocierile) si cu AUR si cu independenti. Nu cred ca minoritatile vor mai sustine mult timp Guvernul. Nu stiu nici UDMR cat va mai sta sa faca parte din acest Guvern.

Mâine depunem moţiunea pe agricultură. Aţi văzut ce se întâmplă în agricultură. Anul 2020 a fost secetă, nu există despăgubiri pentru secetă, nu există nici acciza la motorină dată pe anul trecut. Ai un an agricol compromis, iar tu nu faci nimic, ministru al Agriculturii, ca să funcţioneze anul 2021. Fermierii au început să fie executaţi de către bănci. Din ce să mai cumpere? Va fi un an compromis”, a declarat Ciolacu.

Anterior, secretarul general PSD Paul Stănescu a spus la Antena 3 că partidul vrea să depună o moțiune de cenzură „mai spre finalul actualei sesiuni parlamentare”.

„Trebuie să ai o majoritate critică. Discutăm cu fiecare parlamentar în parte şi de la minorităţi şi de la partide. În momentul în care ne apropiem cu o masă critică, adică suntem aproape de numărul de voturi ca moţiunea de cenzură să treacă, sigur că vom veni în Parlament cu aşa ceva, pentru că este un atribut al opoziţiei şi putem să facem lucrul acesta”, a declarat Stănescu.

Citeşte şi: Alexandru Rafila a spus clar cine este vinovat pentru creşterea numărului cazurilor de Covid: „Ministerul Sănătăţii cu cel din fruntea lui”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*