Mai mulţi deputaţi AUR solicită sancţionarea USR-istului Iulian Bulai pentru comportament calomnios

Deputaţii AUR cer sancţionarea deputatului USR PLUS Iulian Bulai pe motiv că a spus despre AUR că este un partid „extremist, fundamentalist, care nu reuşeşte să înţeleagă unde este România acuma”.

„Sesizarea împotriva deputatului USR-PLUS Iulian Bulai cu privire la limbajul calomnios manifestat de acesta în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, din data de 30 martie 2021, pentru care solicităm sancţionarea acestuia, conform prevederilor art. 244 din Regulamentul Camerei Deputaţilor.Alte ArticoleSpitalul Metropolitan, construit de Primăria Capitalei pe un …Diana Şoşoacă, atac dur după ce PNL cere sancţionarea ei. …Dan Barna anunţă când vor fi relaxate o parte din restricţiile …

Citeşte şi: Liberalii vor să dea de pământ cu Diana Şoşoacă. PNL cere sancţionarea senatoarei: Este inadmisibil să mai tolerăm această sfidare!

În fapt, la şedinţa de dezbaere a proiectului de lege prrivind instituirea zilei de 10 august ca Ziuna Unităţii Civice, deputatul Iulian Bulai a avut o intervenţie calomnioasă la adresa partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, spunând că membrii acestuia sunt extremişti şi fundamentalişti. Intervenţia este consemnată în înregistrarea video a şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor, din data de 30 martie 2021, la reperul orar 01:35:07, încărcată pe site-ul official al Camerei, după cum urmează: «Nu o să comentez pe marginea intervenţiilor din partea reprezentantului unui partid extremist, fundamentalist, care nu reuşeşte să înţeleagă unde este România acum»”, arată documentul trimis de către deputaţii AUR la Biroul permanent al Camerei.

Parlamentarii AUR îl acuză pe Iulian Bulai că a încălcat Regulamentul Camerei privind comportamentul injurios la adresa unui parlamentar sau alt deminitar în şedinţele de plen, de comisii sau de birou ori în afara acestora.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, atac dur după ce PNL cere sancţionarea ei. „Iohannis nu poate fi președintele României. Are un limbaj xenofob”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*