Mădălina Ghenea, surprinsă pe plaja din Dubai alături de un bărbat misterios FOTO

Mădălina Ghenea, surprinsă pe plaja din Dubai. Mădălina Ghenea a optat pentru un costum de baie din două piese, în timp ce partenerul ei a preferat să iasă în public îmbrăcat cu un tricou fără mâneci și cu bermude. Cei doi au socializat pe plajă și au părut super-relaxați, scrie Cancan.

Mădălina Ghenea, surprinsă pe plaja din Dubai alături de un bărbat misteriosAlte ArticoleNenorocirea prezisă de Baba Vanga se apropie! Ce se va întâmpla …Astenia de primăvară- ce este și cum putem scăpa de ea. Iată …Oana Roman a fost amenințată cu moartea! Reacţia vedetei: …

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai dorite femei din lume. Totodată, nu trebuie să surprindă pe nimeni faptul că a fost, până în prezent, logodită în cinci rânduri, doar cu bărbați celebri și bogați. Niciunul nu a reușit însă să o ducă până la altar.

Mădălina Ghenea, la braţul lui Al Pacino. Imaginea a făcut furori pe Instagram

Mădălina Ghenea continuă să fie super-discretă pe rețele sociale. Nu a mai postat nimic de trei zile pe Instagram, în condițiile în care era omniprezentă în social media. Iar în postările precedente a preferat să urce fotografii în care apare singură, lăsând de înțeles că nu ar fi implicată în vreo nouă relație amoroasă.

Marco Borrielo, dezvăluiri despre relaţia cu Mădălina Ghenea. „Nimeni n-a reuşit asta!”

La începutul anului, jurnaliștii italieni au anunțat că Mădălina Ghenea ar avea o idilă cu Nicolo Zaniolo, fotbalist legitimat la AS Roma. Jucătorul este cu 12 ani mai tânăr decât actrița. „După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, a notat, la momentul respectiv, La Gazzetta dello Sport.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*