„M-am vaccinat împotriva Covid”. Facebook lansează rame speciale de profil pentru cei vaccinaţi

„M-am vaccinat împotriva Covid„. În timp ce numărul celor vaccinaţi creşte de la o zi la alta, Facebook anunţă un nou instrument prin care aceştia se pot folosi de poza propriului profil pentru a arăta că s-au vaccinat – nu ca o laudă, ci ca o încurajare pentru ceilalţi.

Folosirea pozei de profil ca mijloc de transmitere a unui mesaj nu este idee nouă. Cu ajutorul instrumentelor terţe, sau pe cont propriu, utilizatorii reţelei sociale s-au folosit şi până acum de aceste imagini pentru a arăta că susţin o cauză, inclusiv politică.Alte ArticoleDrama lui Nelu Ploieşteanu. Mihăiţă, singurul băiat, a murit …Liderul clanului Corduneanu a fost săltat de mascaţi împreună …EXCLUSIV. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu: …

Citeşte şi: Stenograme controversate purtate de magistraţi pe un grup de Facebook: „La CCR mai au majoritate penalii doar un an”

„M-am vaccinat împotriva Covid”

De data aceasta, ideea vine chiar de la Facebook care a dezvoltat un instrument prin care utilizatorii pot aplica o ramă în jurul imaginii de profil, ramă pe care este inscripţionat “m-am vaccinat împotriva COVID-19”.

Ca majoritatea noutăţilor lansate de Facebook şi aceasta este disponibilă, la început, doar în Statele Unite, unde textul este generat în limbile engleză şi spaniolă, scrie News.ro.

Concret, în acest caz, Facebook spune că lucrează împreună cu HHS ( U.S. Department of Health and Human Services) şi CDC (Disease Control and Prevention).

Bulgarii sunt sfătuiţi să mănânce un „aliment minune” după vaccinare

Recomandarea Centrului Naţional pentru Boli Infecţioase din ţara vecină este ca bulgarii să mănânce roşii după vaccinare, pentru că acestea ar preveni coagularea sângelui.

Bulgarii sunt sfătuiţi de directorul Centrului Naţional Bulgar pentru Boli Infecţioase, Todor Kantardjiev, să mânănce roșii imediat după imunizare, deoarece această legumă este un remediu natural împotriva coagulării sângelui.

Profesorul Kantardjiev a venit cu această teorie pentru a îndepărta temerile legate de imunizarea anti-COVID-19 cu vaccinul produs de Oxfor/AstraZeneca, a cărui utilizare a fost restricţionată în câteva state membre UE în urma semnalării unor cazuri rare de tromboză, notează Euractiv.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*