Luis Lazarus tună și fulgeră de pe patul de spital: „Băi frate, nici n-au trecut câteva ore, că deja apăruse: stare gravă, COVID”

Luis Lazarus a transmis de pe patul de spital că nu se pune problema să aibă coronavirus și că a făcut în ultima perioadă mai multe teste care au indicat că nu este infectat cu SARS-COV 2.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!Alte ArticoleOana Roman suferă de o afecţiune gravă. Poate fi fatală: …Flavia Mihășan a născut! „E perfect, e dulce și bun!”Lovitură cruntă pentru Tzancă Uraganul! Autorităţile nu-l …

„Sunt zombi Lazarus, dacă nu aţi aflat eram in stare grava, era sa dau ortu’ popi, sa mi se întâmple nu stiu ce sau nu! Vorbesc aiurea, de fapt acum mi se întâmplă. Sunt in pericol de moarte, toate tulpinile sunt în capul meu, uitati! Am facut implat de coviți!  Mama saracutilor! Ma, cine v-a supărat pe voi? Sunteți agitati tare ca a racit Lazarus un pic ca a vrut sa facă niște perfuzii la spital. eu m-am dus cu 5 teste covid – anticovid sau cum vreti sa le spuneti- toate negative si la spital toata lumea mi-a mai facut 3 prelevări ca sa se lamureasca, de parca eu si avem simptome, aveam simptome in umra faptului ca intr o seara minunată m-am dus cu niște prietenii si am stat in frig. A doua zi am avut un frison, am tusit un pic si am luat o rețeta si rețeta aia mi a genernat o greață si nu am mai putut sa mananc, orice om nu are cum sa lupte daca nu mananca si m am dus si eu la spital sa mi fac o perfuzie”, a spus Luis Lazarus.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, revoltată de faptul că sălile de fitness au fost închise: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

Luis Lazarus s-a făcut remarcat în ultimul an prin faptul că a participat la numeroase proteste faţă de restricții care au avut loc în România.

La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real:

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, a spus realizatorul TV în martie 2020.

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*