Ludovic Orban reacţionează după gafa lui Vlad Voiculescu: Orice ministru care nu își face treaba va pleca!

Ludovic Orban reacţionează după gafa lui Vlad Voiculescu. Președintele Camerei Deputaților e de părere că orice ministru care nu îşi face treaba, va pleca.

Ludovic Orban reacţionează după gafa lui Vlad Voiculescu: Orice ministru care nu își face treaba va pleca!Alte ArticoleScandal în coaliţia de guvernare. PNL vrea demisia din Guvern …Florin Cîţu, prima reacţie după gafa lui Vlad Voiculescu …Marcel Ciolacu îi acuză pe Cîţu, Voiculescu şi Orban că …

„Orice ministru care nu-și face datoria și care nu este implicat în atingerea obiectivelor din programul de guvernare și din politicile lucrărilor publice ale Guvernului, mai devreme sau mai târziu va pleca din Guvern. Evaluarea este firesc să o facă premierul, iar dacă va avea o solicitare, cu siguranță că o discutăm“, a precizat președintele Camerei Deputaților.

Vlad Voiculescu a reacţionat printr-un mesaj pe Facebook, după ce, într-o declaraţie publică, a dat de înţeles că nu ştie ce prevede protocolul privind înmormântarea persoanelor decedate din cauza COVID-19, pe care Guvernul îl va modifica. Ministrul Sănătăţii şi-a cerut scuze pe motiv că a preluat o „informaţie greşită”.

Vlad Voiculescu a explicat că nu va comenta reglementarea din ordinul de ministru al Sănătăţii, emis în timpul mandatului precedesorului său Nelu Tătaru, ci o va „modifica în cursul zilei de astăzi”.

„Tocmai am avut o întâlnire cu Secretariatului de Stat pentru culte și reprezentanți ai cultelor din România în care s-a discutat despre accesul pacienților internați cu COVID-19 la asistență religioasă și despre modificarea protocolului de înmormântare a persoanelor decedate infectate cu SARS-CoV-2.

Am căzut de acord ca pe perioada internării în unitatea sanitară pacientul internat cu COVID-19 poate beneficia, la cerere, de asistență religioasă, potrivit specificului cultului din care face parte, cu respectarea de către cleric a tuturor măsurilor sanitare care se impun.

În ceea ce privește ritualul înmormântării, persoana decedată va putea fi îmbrăcată în haine puse la dispoziție de către familie/aparținători, va beneficia de ritual de înhumare/incinerare a cultului de care aparține. Ritulul de înhumare/incinerare se va face cu sicriul sigilat cu respectarea voinței familiei și a tuturor normelor prevăzute de lege. Am căzut de asemenea de acord în cadrul întâlnirii pe respectarea normelor și măsurilor de siguranță suplimentare propuse de Ministerul Sănătații.„, spune el.

Citeşte şi: Florin Cîţu, prima reacţie după gafa lui Vlad Voiculescu despre înmormântarea morţilor de COVID. „Şi-a cerut scuze. Am discutat cu el”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*