Ludovic Orban, mesaj către protestari: „Unii negaționiști s-au îmbolnăvit și au murit”

Ludovic Orban îi critică pe protestatarii violenţi. „Solicitarile mi se par destul de neclare, adica nu inteleg. In Romania sunt zeci de mii de familii care si-au pierdut oameni dragi din cauza Covid-ului, cu tot cu masurile de protectie. Ce ar trebui, sa moara mai multi? Masurile sunt necesare, mai ales cand vedem ca exista aproape de limita capacitatea de tratare in spitale. Sincer, aceste manifestari, mai ales organizatorii, parca isi doresc…acum sa nu ne imaginam ca din senin se organizeaza in atatea orase manifestatii.

Eu nu contest dreptul oamenilor de a se exprima public, de a protesta, dar aceste actiuni trebuie sa se desfasorare in cadrul legal si nu trebuie sa se ajunga la manifestari extreme, la violenta si la lozinci si slogane care nu au nici legatura cu ordinea constitutionala si cu interesul general al societatii. Cu atat mai putin sa se recurga la distrugeri de bunuri publice, agresiuni.. Condamn cu tarie formele de agresiune. Evident, sustin ca e dreptul cetatenilor romani sa-si exprime punctul de vedere.Alte ArticoleSorin Grindeanu: „Protestele au fost generate de bâlbele …Ministrul de Interne, despre violenţele de la protestele anti-restricţii: …Anca Dragu: „Voi cere o analiză şi vom trece la măsuri …

Se stie foarte clar ca e folosita ca pretext pandemia, se exploateaza intr-adevar o stare de spirit determinata de pandemia de peste 1 an de zile cu masuri care au pus la grea incercare rabdarea romanilor, dar le spun cetatenilor romani ca nu exista alte solutii pentru apararea vietii. Aceste masuri sunt peste tot, Romania nu a facut un exces de masuri de protectie sanitara.

Klaus Iohannis, după protestele violente: Intolerabile sunt manifestările violente, extremismul, xenofobia, ascunse grosolan în spatele unor revolte împotriva unor măsuri menite să protejeze sănătatea tuturor

(Aceste proteste) Reprezinta un pericol pentru sanatatea celor care au participat fara masca la proteste. Mi-aduc aminte de destui negationisti care contestau existenta virusului, de oameni care au facut pledoarii pentru a nu respecta masurile, si pana la urma unii dintre ei s-au imbolnavit si unii din pacate si-au pierdut viata”, a declarat marți Ludovic Orban.

Declaraţii susţinute de liderul PNL

Declarație de presă susținută de Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Declarație de presă susținută de Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Posted by Partidul Naţional Liberal on Tuesday, March 30, 2021

Ludovic Orban ATACĂ AUR: Ei nu înțeleg unde se află, fac năzbâtii care sunt interesante pentru ei

Șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban, anunță că membrii AUR nu înțeleg că au fost aleși ca parlamentari și că nu se comportă în acord cu normele impuse deminitarilor.

„Nu aș vrea să comentez, sunt excentrici și neobișnuiți. Ei nu înțeleg unde se află, nu înțeleg că suntem în Parlament unde trebuie să ai un anumit comportament. Filmează ședințele. Fac niște năzbâtii care sunt interesante pentru ei, îi privim cu îngăduință, vor trebui să înțeleagă că aici este forul suprem”, a declarat Orban.

Ministrul de Interne, despre violenţele de la protestele anti-restricţii: Toleranţă ZERO față de orice ABATERE de la LEGE!

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*