Ludovic Orban: „Conducerile TVR, SRR și CNA vor fi schimbate”

Este oficial – conducerile TVR, SRR și CNA ar putea fi schimbați din funcție. Ludovic Orban  și Anca Dragu au decis să convoce ședință a camerelor reunite, în care urmează să se discute rapoartele de activitate ale celor doi.

„Am stabilit cu doamna președinte al Senatului să convocăm biroul camerelor reunite, pentru a convoca  plenul celor două camere, la o dată pe care o vom conveni la o dată ulterioară. Printre punctele care vor fi pe masa plenului se află rapoartele TVR și de la Radio, dar și audierea candidaților pentru CNA. Dacă va fi finalizat de comisiile juridice și raportul cu privire la solicitarea de demitere a Avocatului Poporului, de asemena și raportul CNA. Se știe că respingerea raportului duce la pierderea funcției de președinte al CNA”, a declarat Ludovic Orban.Alte ArticoleDan Barna: Nu luăm în calcul nicio revocare. Vlad Voiculescu …Ludovic Orban: Răspunderea politică pentru menţinerea lui …Marcel Ciolacu: „Un impostor se află la Ministerul Sănătăţii. …

Declarație de presă susținută de Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban

Declarație de presă susținută de Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Posted by Partidul Naţional Liberal on Monday, April 12, 2021

Doina Gradea rupe tăcerea cu câteva zile înainte să fie demisă din TVR: V-ați fi așteptat la această ipocrizie din partea USR şi PNL?

„În ceea ce îl priveşte pe domnul ministru Voiculescu, le-am spus foarte clar colegilor din USR-PLUS că răspunderea politică exclusivă pentru menţinerea sa în funcţie aparţine partidului care îl susţine. În ceea ce ne priveşte, privim extrem de îngrijoraţi la modul în care este gestionat ministerul Sănătăţii, unul dintre cele mai încercate ministere, în condiţiile în care ne confruntăm cu al treilea val al pandemiei. Exigenţa noastră este maximă”, a declarat Ludovic Orban după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Întrebat dacă are ceva să îi reproşeze lui Vlad Voiculescu, Ludovic Orban a replicat scurt. „Cu siguranţă, ce am avut de spus, am spus în cadrul reuniunii coaliţiei”.

„Cu siguranţă, este unul dintre ministerele în care au apărut foarte multe probleme şi în care este nevoie de o analiză obiectivă şi exigentă asupra modului în care a funcţionat ministerul Sănătăţii. Dacă nu se observă o îmbunătăţire, se poate ajunge până la schimbarea ministrului”, a mai spus Ludovic Orban.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*