Lucian Bode, prima reacţie despre greva de la metrou. „Astfel de acţiuni nu pot avea loc în starea de alertă”

Lucian Bode a reacţionat în condiţiile în care metroul din Bucureşti nu a circulat din cauza protestului spontan, declanşat de angajaţii Metrorex.

„E foarte important cum rezolvăm această problemă. Din punctul meu de vedere, nu s-a inventat altă cale de rezolvare în astfel de siguaţii decât calea dialogului.Alte ArticoleLider USR , suspendat din partid după ce a mers cu jandarmii …Gabriela Firea critică dur noile restricţii: „Drepturile …Violeta Alexandru o dinamitează pe Gabriela Firea. „Bucureștenii …

Principalul nostru obiectiv al Ministerului de Interne este a-i determinat pe cei care sunt în acest conflict spontan să respecte legea. Astfel de acţiuni nu pot avea loc nici dacă au caracter spontan nici în starea de alertă”, a declarat Lucian Bode, într-o conferință de presă susținută la Prefectura Bihor.

Citeşte şi: Metroul NU circulă. Protest spontan declanșat de angajații Metrorex, vineri dimineața! 

Lucian Bode, prima reacţie despre greva de la metrou. Ce amenzi au primit protestatarii

O parte din protestatarii de la metrou au fost identificaţi şi sancţionaţi, au anunţat reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei.

„O bună parte din persoanele care protestează la metrou a fost identificate şi amendate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romaşcanu, conform Agerpres.

Poliţiştii spun că se aşteaptă ca fluxul persoanelor care circulă cu transportul de suprafaţă să fie foarte mare şi a dat asigurări că echipaje de poliţie se vor afla în teren pentru a fluidiza traficul.

„Atragem atenţia persoanelor care protestează să respecte normele în vigoare – o parte au fost identificaţi şi sancţionaţi”, a precizat oficialul Poliţiei.

Circulaţia trenurilor de metrou a fost perturbată, vineri dimineaţă, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând pe şine şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, informează Metrorex.

Ministrul Cătălin Drulă acuză „interesele mafiote“, după greva la metrou. Într-o postare pe Facebook, ministrul Transporturilor a vorbit despre situația de la Metrorex. Acesta a lansat mai multe acuzații la adresa USLM-ului  și deplânge situația în care sunt puși bucureștenii.

Citeşte şi: Ministrul Cătălin Drulă acuză „interese mafiote“, după greva la metrou: O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*