Lovitură devastatoare primită de Ion Ţiriac. Marii campioni îl ocolesc pe miliardarul român

Lovitură devastatoare primită de Ion Ţiriac. Miliardarul roman are insa si cateva mari probleme pentru editia din acest an. Conform presei din Serbia, liderul mondial Novak Djokovic ar fi decis sa mearga la Monte Carlo, Belgrad si la Roma, in pregatirea turneului de la Roland Garros, urmand sa sara peste turneul de la Madrid.

Lovitură devastatoare primită de Ion ŢiriacAlte ArticoleProtest al pasionaţilor de fitness faţă de închiderea sălilor …Informare meteo. Vreme deosebit de rece, ninsori la munte şi …Laurenţiu Reghecampf a devenit antrenorul echipei Al Ahli

Novak Djokovic este campion en-titre la Mutua Madrid Open, el castigand editia din 2019 (in 2020 nu s-a tinut). Cum nici Roger Federer nu merge in Spania, lui Tiriac ii ramane sa spere doar ca Rafael Nadal va da curs invitatiei. In ceea ce priveste tabloul feminin, absenta Serenei Williams nu mai surprinde pe nimeni, fiind de notorietate schimburile de replici dintre jucatoare, sotul acesteia, pe de-o parte, si Tiriac pe cealalta!

Poveşti fabuloase cu Ion Ţiriac! Cum şi-a pus la punct unul dintre angajaţi: „Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?”

Avere colosală în pandemie

Ion Ţiriac are o avere de 1,5 miliarde de euro și a urcat pe locul 2.238 în clasamentul celor mai bogați oameni de pe glob. Acum un an, omul de afaceri se afla pe locul 2.276 în topul miliardarilor. Clasamentul include 3.228 de miliardari din 68 de țări. „Eu în fiecare dimineaţă când mă trezesc, zău dacă ştiu cine sunt. Am atâtea în mână şi atâtea de făcut în fiecare zi că nu ştiu cine sunt. În paşaportul meu scrie de fapt Ioan nu Ion, pentru că pe tatăl meu aşa îl chema şi mi-a spus şi mie aşa. Am încercat la un moment dat să schimb numele pe Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunţat. Sunt născut în 1939, 9 mai, la Braşov”, a sps Ţiriac.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*