Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu. Cum s-a întâmplat totul: „A fost atât de încercată şi de greşit interpretată”

Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu. „A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el.

Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult.Alte ArticoleReacţia lui Săndel Bălan, după ce artista a declarat că …Marţi 13, de ce este o zi plină de ghinioane. Ce este interzis …Victor Socaciu, internat cu Covid 19, are afectaţi 50% din plămâni

Citeşte şi: Lora, reacţii adverse după rapel: „M-a luat aşa o chestie. Eram cu o stare de leşin, ameţită şi nu puteam să păstrez imaginea”

Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu

Apoi, fiind tot pe drumuri împreună (ea ca artistă, el ca manager n.a) prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere. De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el.

Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară„, a declarat Lora pentru Viva.

Lora, despre drama trăită în căsnicia cu Dan Badea

Lora a fost căsătorită cu Dan Badea şi puţini ştiu că vedeta a trăit multe momente grele. Vedeta a declarat că a acceptat să fie agresată verbal, ca apoi să ajungă să fie şi bătută. Chiar dacă acum este foarte fericită alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, îşi aduce aminte cu tristeţe de fosta relaţie.

„Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă.

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare, am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut.

Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, declara cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe”, în 2017.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*