Lora a adoptat un urs care a fost salvat dintr-un circ din SUA. „A fost hrănit doar cu fast-food, acum are mari probleme”

Cântăreața Lora a povestit în cadrul unui interviu la Teo Show că a fost la Rezervația de Urși din Zărnești, alături de logodnicul ei, Ionuț Ghenu, unde au adoptat fiecare un urs.

Artista a menționat că nu este vorba de o adopție obișnuită, animalele vor rămâne desigur în sanctuar, iar ea și logodnicul ei, vor dona regulat, o sumă de bani, pentru îngrijirea lor.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Jucătorul numărul 001 din Squid Game dezvăluie cum celebritatea …Tragedie la Hollywood. Cine e femeia împușcată de Alec Baldwin …

Lora a devenit mama adoptivă a unei ursoaice pe nume Betsy, care a avut o existență extrem de traumatizantă, până când să ajungă în Rezervația din Zărnești, care este un adevărat paradis pentru uriașii blănoși.

„Betsy e foarte retrasă. Am mers special în Zărnești ca să adoptăm un urs. Nici eu nu am știut că pot face asta. Nu-l iei acasă. Urșii provin din niște medii în care au fost foarte abuzați. (…) Înainte să intrăm să vedem despre ce este vorba, oamenii de acolo au pus un filmuleț foarte trist și foarte real. E trist că oamenii fac lucruri de genul acesta, după atâta educație. (…) Nu am știut că e pe bune și că poți să adopți un urs. Tu dai niște bani, iar oamenii de acolo se ocupă să le dea mâncare. Betsy, fata mea, este singura venită de peste hotare. Este americancă. Ea a fost răpită din Europa de când era pui și a fost dusă la un circ în America. A fost salvată și adusă la Zărnești. Ea a fost hrănită doar cu fast-food, acum are mari probleme cu stomacul. Betsy nu vine la oameni. Pentru ei este foarte greu să se adapteze la sălbăticie”, a povestit Lora.

Ionuț Ghenu a adoptat-o pe ursoaica Dasha, în vârstă 20 de ani.

„Donațiile se pot face… nu ai o sumă anume. Dacă vrei să adopți virtual un urs este 300 de lei pe an, o nimica toată. Ei au nevoie de două tone de mâncare pe zi. Sunt aproximativ 120 de urși”, a spus iubitul Lorei, potrivit Libertatea. 

Lora se pregătește să aibă un copil. Vedeta a mărturisit cum a influențat-o mama ei în luarea acestei decizii

Artista Lora și partenerul ei, Ionuț Ghenu se află într-o relație de ani de zile, iar fanii se așteaptă ca în orice moment cei doi să facă nuntă și chiar să aducă pe lume un copil.

În cadrul unei sesiuni , pe Instagram, Lora a dezăluit fanilor care sunt planurile ei pentru întemeierea unei familii.

La întrebarea unuia dintre fani care au vru să știe dacă vedeta vrea să înfieze un copil, Lora a răspusn extrem de sincer, ba chiar a mărturisit și motivul pentru care și-ar dori o familie „inedită”.

”Ți-ar plăcea să adopți?”, este întrebarea venită din partea unui internaut mai curios, care a generat imediat o reacție din partea artistei.

Lora a recunoscut că își dorește foarte mult să adopte un copil, mai ales pentru că cea mai dragă ființă, mama sa, care a decedat anul trecut, din cauza unei boli grave, fusese la rândul ei adoptată.

”Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost răspunsul surprinzător oferit de Lora, căci, nu multă lumea știa până la acest moment că cea care a adus-o pe lume, de fapt, a fost adoptată de o familie cu suflet mare, relatează SpyNews.

 

Citește și…

Ce SOARTA! Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți BANI câștigă acum

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*