Liviu Dragnea, despre Corina Creţu: Mincinoasă. Ponta către Dragnea: Şobolanule! Reacţia Corinei Creţu

„Sobolanule! ProRomania devine alegerea adevaratilor social – democrati , a celor care vor dezvoltarea Romaniei in Europa si va lua peste 10% din voturi! Mori de frica si acum ai ajuns sa o musti pe Corina Cretu! De ce ti-e frica nu scapi!
Dragnea iar a iesit ca un sobolan din cotloane sa muste si sa-i murdareasca pe cei care fac cinste Romaniei !!! Doar pentru ca nu poate sa fure linistit si sa minta romanii!
Corina Cretu este un adevarat social democrat – un roman care a facut cinste Romaniei! ProRomania pentru ca tine cu Romania / atacurile sobolanilor mafioti doar arata ca le este frica !”, a scris Victor Ponta joi pe Facebook.

Liviu Dragnea susține că votul dat în Consiliul de miniștri pentru a transmite scrisoarea de avertisment către România, semnată de Frans Timmermans, o pune în dificultate pe Corina Crețu. Dragnea arată că actualul comisar european a votat împotriva României, din moment ce în Consiliu decizia a fost luată cu unanimitate.
„Dacă este așa cum spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat al unui partid securist a votat împotriva României. Când se votează în unanimitate în Consiliul de miniștri, iar doamna Crețu votează pentru o sancțiune împotriva României, ea fiind candidat al unui partid care se manifestă deschis împotriva coaliției de guvernare, în cazul ăsta doamna Crețu este o mincinoasă”, a declarat Liviu Dragnea.
În replică, Corina Creţu a precizat joi că în Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea unei scrisori a CE de avertizare a României privind modificările la legile Justiţiei, ea subliniind că afirmaţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa sa „se bazează pe dezinformare”.
„Se impune o precizare în urma recentelor atacuri la adresa mea, care vin dinspre domnul Liviu Dragnea şi alţi oameni ai săi: eu fac parte din Colegiul Comisarilor, nu din Consiliul de Miniştri – unde se reunesc miniştrii guvernelor naţionale (deci inclusiv ai Guvernului României)! În Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea acestei scrisori. Îmi pare rău să văd că aceste atacuri escaladează şi sper ca ultima săptămână de campanie să nu polarizeze şi mai mult societatea, cu atât mai mult cu cât discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!”, a scris Corina Creţu pe Facebook.
 
 

 

Sursa: RomaniaTV

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *