Klaus Iohannis îl va decora la Cotroceni pe directorul OMS pentru Europa

Klaus Iohannis îl va decora pe directorul OMS pentru Europa. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, obiectivul acestui eveniment este generarea unei dezbateri cu privire la politicile de sănătate şi protecţia mediului în contextul schimbărilor climatice.

„Discuţiile vor viza efectele schimbărilor climatice asupra sănătăţii publice, relaţia dintre degradarea mediului înconjurător şi apariţia pandemiilor, precum şi măsuri pentru a întări rezilienţa sistemului românesc de sănătate în faţa acestor provocări”, arată Administraţia Prezidenţială.Alte ArticoleMarcel Ciolacu, după ce FMI şi-a îmbunătăţit prognoza privind …Gabriela Firea trage un semnal de alarmă: „Unde e viaţa …PSD dinamitează promisiunile lui Florin Cîţu despre revenirea …

La eveniment, care va începe la ora 12,00, vor mai participa directorul regional al Biroului pentru Europa al OMS, dr. Hans Kluge, reprezentanţi ai Programului Naţiunilor Unite pentru Mediu, ai Parlamentului European, precum şi membri ai Guvernului şi Parlamentului României.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care un imobil aflat în administrarea Societăţii Române de Televiziune în domeniul public al municipiului Bucureşti în scopul construirii Spitalului metropolitan

Legea privind aprobarea ordonanţei prevede că spitalul Metropolitan va fi construit de Primăria Capitalei pe un teren care va fi transmis din administrarea Societăţii Române de Televiziune în domeniul public al municipiului Bucureşti.

Actul normativ are ca obiect de reglementare aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 23/2018, notează Agerpres.

Suprafaţa imobilului, situat în Şoseaua Pipera nr. 63 – 65, este de 47.155 metri pătraţi.

Potrivit sursei citate, municipiul Bucureşti, prin Consiliul General, va prelua de la SRTv investiţii nefinalizate în valoare de 944.844 lei, contravaloarea lor urmând să fie achitată televiziunii publice în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a ordonanţei. Legea mai prevede că, dacă în termen de 5 ani de la încheierea protocolului nu au fost demarate de către beneficiar investiţiile necesare Spitalului metropolitan, imobilul revine în domeniul public al statului şi în administrarea Societăţii Române de Televiziune.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, după ce FMI şi-a îmbunătăţit prognoza privind economia României: „Creşterea este doar pe hârtie. Pentru români este doar sărăcie!”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*