Kevin din „Singur Acasă” a devenit tată. Actorul Macaulay Culkin are o fetiţă

Kevin din „Singur acasă” a devenit tată. Dakota Song Culkin a fost botezată în amintirea surorii lui Culkin, care a murit într-un accident de maşină în 2008.

„Suntem extaziaţi”, au spus Culkin şi Song. Cei doi s-au cunoscut în Thailanda, în timpul filmărilor pentru „Changeland” (2019), transmite News.ro.Alte ArticoleAdriana Iliescu, executată silit. Cea mai bătrână mamă din …Drama neştiută a Alexandrei Stan: „Am crezut că nu merit …Un comediant făcea glume despre prinţul Philip, când a aflat …

Kevin din „Singur acasă” a devenit tată

Macaulay Culkin, puștiul care i-a cucerit pe oamenii de pretutindeni prin rolul pe care l-a jucat în filmul „Singur Acasă”, se întoarce pe micile ecrane.

Avea doar zece ani atunci când a apărut în primul său film. După ce a jucat în „Singur Acasă” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri. A ajuns să se situeze pe locul doi în două topuri realizate de VH1 (100 cei mai tari copii-artiști) și E! (50 cei mai tari copii-artiști).

Rolul din „Singur Acasă” i-a adus numeroase premii și nominalizări. A jucat mai apoi și în alte filme, dar și seriale de televiziune, însă nu a mai reușit să atingă același succes ca în filmele de Crăciun.

Citeşte şi: Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

Deși carisma și talentul actoricesc îi promiteau o carieră înfloritoare în cinematografie, Macaulay Culkin nu a dorit să stea prea mult în lumina reflectoarelor. Actorul a ales să aibă o viață ferită de lumina reflectoarelor și să se bucure de intimitate.

Acum aproximativ șapte ani, Macaulay Culkin a avut și probleme cu drogurile și probleme de sănătate. A ajuns la dezintoxicare și, în cele din urmă, a reușit să scape de dependență.

Acum, însă, la 40 de ani, după o pauză lungă de la actorie, Macaulay Culkin revine în atenția publicului, prin rolul pe care l-a obținut în serialul thriller “American Horror Story”.

Creatorul serialului, Ryan Murhy, a postat o fotografie pe Instagram cu Macaulay. Fanii au șansa să îl revadă pe cel care le-a făcut copilăria mai frumoasă, însă cu totul schimbat față de cum l-au cunoscut.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*