Irinel Columbeanu este mândru de Monica Gabor. Cei doi s-au văzut recent în România

Irinel Columbeanu este mândru de Monica Gabor. Irinel Columbeanu a dezvăluit că are o relație bună cu Monica Gabor, deși divorțul celor doi a fost unul cu scandal. Afaceristul și fosta soție s-au văzut recent, în România.

Irinel Columbeanu este mândru de Monica GaborAlte ArticoleAnca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la …Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia …Cornelia Catanga a murit la 63 de ani din cauza COVID

Irina Columbeanu locuiește acum în America alături de mama ei, de iubitul mamei, Mr. Pink, dar și de fratele vitreg. Merge la școală și ține legătura cu tatăl ei online. Irinel Columbeanu a declarat că a luat o decizie bună când a trimis-o la mama ei în America. „Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu la Prima TV.

Irinel Columbeanu dă cărţile pe faţă despre divorţul de Monica Gabor: Care a fost adevăratul motiv pentru care şi-au spus ADIO!

Monica Gabor predă limba engleză în Statele Unite: „Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20 pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: am venit acasă și am jumulit-o eu! Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu riscă să fie EVACUAT din apartamentul închiriat cu 400 de euro. Omul de afaceri nu a plătit chiria de 6 luni

Afaceristul are o relaţie bună şi cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: „Este un om onest, mi-am dat seama din 2016. Și acum îmi dau seama de asta uitându-mă la fiica mea, la educația pe care o primește”.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*