Incendiu violent la o fabrică, în Sankt Petersburg. Un pompier a murit în timpul intervenţiei

Incendiul a izbucnit la fabrica de cărămidă Nevskaia din Sankt-Petersburg şi afectează o suprafaţă de circa 4.000 de metri pătraţi. Acoperişul fabricii de cărămidă şi unele etaje s-au prăbuşit, după cum reiese şi din imaginile transmite de agenţia TASS.

Sute de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea focului. În operaţiune va fi folosit şi un elicopter special pentru stingerea incendiilor.Alte ArticoleFurtună în Germania. Principalul partid de opoziţie vrea să …Atac armat în faţa unui spital la Paris. Un mort şi un rănit; …Alertă la graniţa de est a României. Războiul din Ucraina …

Un pompier a murit, iar alţi doi au fost răniţi în operaţiunea de stingere a incendiului, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie. Aproximativ 40 de persoane au fost evacuate din clădirea de patru etaje.

Citeşte şi Incendiu la ATI într-un spital privat. Flăcările au mistuit totul în câteva minute. Bilanț tragic

Traficul rutier a fost oprit în apropierea fabricii Nevskaia, care este un edificiu istoric în Sankt-Petersburg, funcţionând din anul 1841.

Citeşte şi Navalnîi face dezvăluiri colosale despre „palatul lui Vladimir Putin”. „E mai degrabă un regat. 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 de hectare, dotat cu teren de hochei, tunele spre Marea Neagră”

В Петербурге горит «Невская мануфактура». Октябрьская набережная вся в дыму. Черный столб дыма виден даже за пределами города. pic.twitter.com/aId9Hoi1vi

— Виталий С. (@vits2014) April 12, 2021

В Петербурге произошел пожар на фабрике „Невская мануфактура” на Октябрьской набережной. pic.twitter.com/OQWt6cdA4o

— Подпоручик Киже (@Lt_Kizhe) April 12, 2021

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*