Incendiu la spital Covid: zece persoane au murit VIDEO

Incendiu la spital Covid: Zece persoane au murit după ce un incendiu care a izbucnit într-un mall s-a răspândit la un spital care trata pacienţi cu Covid-19 din Mumbai, capitala financiară a Indiei, au declarat vineri oficialii locali, informează agenţia dpa.

Focul a izbucnit după miezul nopţii de joi spre vineri, în centrul comercial din zona Bhandup din Mumbai, a spus un purtător de cuvânt al municipalităţii.Alte ArticoleUn pasager care a tras semnalul de alarmă a provocat o tragedie. …Al treilea val al pandemiei ar putea fi cel mai grav. Germania …Testul anti-Covid care îţi dă rezultatul în 20 de secunde. …

Autorităţile din statul indian Maharashta au precizat că 68 de pacienţi au fost evacuaţi de urgenţă din spital. În momentul producerii incendiului în spital erau internaţi 78 de pacienţi.

Incendiu la spital Covid: Decesele cauzate de incendii sunt frecvente în India, iar incendiile pornesc adesea de la echipamente electrice necorespunzătoare sau învechite.

Mumbai a fost cel mai afectat oraş din India în primul val al pandemiei Covid-19. În ultimele săptămâni, s-a înregistrat o nouă creştere a numărului de cazuri, 5504 de noi infecţii fiind raportate joi.

Pacienţi ţinuţi lângă cadavre învelite în saci negri, într-un spital din India: Rudele nu sunt pregătite să ia cadavrele VIDEO

Cel puţin 19 morţi şi 34 de răniţi într-o explozie la o fabrică de artificii din sudul Indiei

Cel puţin 19 persoane şi-au pierdut viaţa şi 34 au fost rănite într-o explozie produsă la o fabrică de artificii din sudul Indiei, au anunţat sâmbătă autorităţile, relatează AFP.

Explozia, produsă vineri după-amiază în districtul Virudhunagar, este una dintre cele mai grave accidente de acest gen care au avut loc în ultimii ani în statul Tamil Nadu (sud).

Un oficial local, R. Kannan, a declarat pentru AFP că probabil numărul morţilor va creşte în următoarele ore.

În momentul exploziei, 74 de persoane se aflau în fabrică, a spus el. Printre răniţi, „unii au suferit arsuri grave”, a mai spus oficialul indian. Potrivit informaţiilor apărute în presă, fabrica nu avea autorizaţie legală de funcţionare. Portalul de ştiri The Newsminute a informat că proprietarul a dispărut şi că poliţia investighează cauza accidentului.

Premierul indian Narendra Modi a anunţat că familiile persoanelor decedate vor primi un ajutor de 200.000 de rupii (2.260 de euro).

Incendiu devastatator într-o tabără de refugiaţi. Cel puţin şapte persoane au murit, aproape 10.000 de locuinţe au fost distruse VIDEO

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*