Impresionant! O femeie, mamă a 17 copii, a absolvit liceul la 92 de ani. Cum a fost posibil

O femeie a absolvit liceul la 92 de ani. Barbara nu a avut timp să se ocupe de pregătirea sa până la această vârstă deoarece şi-a dedicat mare parte din viaţă creşterii copiilor proprii, dar şi creşterii copiilor surorilor sale. Stanley s-a căsătorit la 20 de ani și a născut 17 copii, opt băieți și nouă fete, scrie Fox News.

O femeie a absolvit liceul la 92 de aniAlte ArticoleFurtuna tropicală Claudette a făcut dezastru în Statele Unite. …Alegerile regionale din Franţa 2021. Rezultat sub aşteptări …O tornadă a făcut ravagii în Belgia. Zeci de oameni răniţi …

Barbara şi-a dorit să ajungă profesor de educație fizică, însă nu şi-a mai putut îndeplini visul după ce în viața ei au apărut copiii. Totuşi, una dintre nepoatele sale a reuşit s-o ajute să-şi îndeplinească visul măcar pe jumătate. Femeia a contactat conducerea liceului unde bunica ei a învățat, pentru a se interesa ce poate face în acest sens.

Citeste si Furtuna tropicală Claudette a făcut dezastru în Statele Unite. 12 oameni, printre care 10 copii, ucişi în statul Alabama

Directorul liceului a fost impresionat de povestea Barbarei și a ajutat-o pe nepoata acesteia. Ulterior, i-a fost trimisă diploma de absolvire, însoțită de o tocă și robă.

Barbara a izbucnit în lacrimi atunci când a primit prin poştă diploma de absolvire a studiilor liceale în anul 2021. ”Doamne, Dumnezeule! Este minunat! Acum ma puteți duce și la bal?”, a fost replica Barbarei.

Citeste si Tragedie în Belgia! Român mort și alți nouă răniți, după ce o școală în construcție s-a prăbușit

Citește și…

O stewardesă a dezvăluit ”CELE MAI MURDARE” secrete ale meseriei!!! Ce fac piloții pentru a ATRAGE însoțitoarele de zbor în PATUL lor. ”Mi s-a întâmplat și mie”

Cum au mers afacerile cu produse naturiste în primul an de Covid-19: Alevia şi Sano Vita au cele mai mari marje de profit, în creştere faţă de 2019 – analiză

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*