IMAGINI IREALE de la JO 2020: Un antrenor îşi ia la palme sportiva pentru încurajări VIDEO

JO 2020: Un antrenor a fost mai energic decât trebuie pentru a-şi motiva eleva, germana Martyna Trajdos, înainte de a intra în competiţia olimpică de judo, la categoria -63 kg, informează leuipe.fr.

Marţi, antrenorul prins-o de kimono pe sportiva lui, a zdruncinat-o bine, apoi i-a aplicat o pereche de palme.Alte Articole

Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Ana-Maria Popescu l-a făcut praf pe Eduard Novak, ministrul …David Popovici, geneza miraculoasă a unui campion. Copilul cu …

Tehnica violentă de motivare nu a dat roade, deoarece Trajdos a pierdut, prin waza-ari, în faţa sportivei ungare Szofi Ozbas, în primul tur, scrie news.ro.

JO 2020 Larisa Iordache a reluat antrenamentele pentru finala la bârnă. Românca a făcut infiltraţii şi fizioterapie

Martyna Trajos este medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale şi la cele europene, din 2019.

 JO 2020: S-a antrenat cinci luni doar cu sticle de apă, a luat aurul și a intrat în istoria țării sale: „Sunt șocată!”

Diaz a cucerit medalia de aur la categoria 55 de kilograme, după ce a ridicat 97 de kilograme la stilul smuls și 127 de kilograme la aruncat. Cu 224 kg la total, ea a trecut la limită de chinezoaica Liao Qiuyun (223). Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat o sportivă din Kazahstan, Zulfiya Chinshanlo (213).

David Popovici, geneza miraculoasă a unui campion. Copilul cu disciplină de fier, dintr-un sistem sărăcit ajunge o bestie a înotului: „Mâncam de pe jos, aduceam gândaci prin casă”

A fost prima medalie obținută de Filipine la Jocurile Olimpice, deși țara are reprezentanți la competiție încă din 1924, potrivit NPR. Hidilyn Diaz a izbucnit în lacrimi la final și a explicat că a avut condiții de antrenamente foarte dificile în ultima perioadă.

Din luna aprilie a anului trecut, Diaz a fost blocată în Peru timp de cinci luni, restricțiile de acolo cauzate de pandemia de coronavirus interzicându-i să părăsească țara.

Astfel, sportiva din Filipine a trebuit să se descurce cu ce avea la dispoziție. Și-a construit o sală de fitness și, în locul greutăților, a folosit niște sticle de apă.

„Dacă nu am bară, nu e nicio problemă. O bucată de bambus și două sticle mari de apă”, explica Diaz, la momentul respectiv, postând și un videoclip sugestiv pe rețelele sociale.

View this post on Instagram

A post shared by Hidilyn Diaz OLY (@hidilyndiaz)

 

Citește și…

„Alexandra a fost traficata!” Anunt SOCANT la doi ani de la disparitia ei! Unde se afla fata! Cea mai apropiata persoana a Alexandrei Macesanu face ANUNTUL:

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*