Imagini inedite cu preşedintele Rusiei în plină pandemie COVID. Vladimir Putin, la plimbare în taigaua siberiană

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, şi ministrul Apărării Serghei Şoigu, 65 de ani, s-au plimbat în mijlocul pădurilor înzăpezite, traversând un pod de frânghie şi observând animalele sălbatice prin binoclu, potrivit imaginilor televizate difuzate de Kremlin şi prezentate de news.ro.

„Preşedintele a mers pe jos împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu” în Siberia, a comentat Kremlinul în comunicat, publicând zeci de fotografii din această plimbare, fără a preciza locul.Alte ArticoleInventatorul vaccinului Pfizer / BioNTech prezice sfârşitul …Cutremur cu magnitudine 7,2 în Japonia. A fost emisă alertă …Cum se simte Joe Biden după ce a căzut pe scară în timp ce …

În mai multe imagini, preşedintele şi ministrul apar cu ghete din fetru, tradiţional ruseşti, pregătiţi să mânânce la o masă din lemn în aer liber.

Ei au făcut şi o plimbare cu o maşină de teren, Putin fiind şoferul.

Cei doi au vizitat şi un atelier în taiga unde Şoigu i-a arătat lui Putin ceea ce a creat din lemn în timpul liber.

Citeşte şi: Joe Biden a stârnit un conflict diplomatic de proporţii prin ameninţările la adresa lui Vladimir Putin. Rusia şi-a rechemat de urgenţă ambasadorul de la Washington

Nu este prima dată când Vladimir Putin vizitează taigaua siberiană. În ultimii ani au tot apărut imagini cu liderul de la Kremlin pescuind, conducând o barcă şi bronzându-se la bustul gol.

Citeşte şi: Joe Biden îl consideră pe Vladimir Putin un „criminal” şi ameninţă: „Veţi vedea curând preţul pe care-l va plăti”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*