Imagini de cascadorii râsului. Un hoţ surprins cum se dezinfecta şi îşi făcea cruce în biserică, înainte de a fura banii din cutia milei – VIDEO

Imagini de cascadorii râsului. Pe imaginile postate pe Facebook de Biserica romano-catolică Adormirea Maicii Domnului din orașul ucrainean Svaliava se vede un bărbat care intră în biserică și merge direct la cutia milei.

Imagini de cascadorii râsului. Un hoţ surprins cum se dezinfecta şi îşi făcea cruce în biserică, înainte de a fura banii din cutia milei – VIDEOAlte ArticoleE un nou pericol pentru oameni. Variantă de COVID cu dublă …Lider militar, ucis într-un atac armat asupra maşinii sale. …Alertă cu bombă la palatul reginei Elizabeta a II-a. Un bărbat …

Individul ia mai întâi un teanc de măști de protecție pe care biserica le pune la dispoziția enoriașilor, le îndeasă în buzunar și își dezinfectează mâinile.

Bărbatul își dă apoi șapca jos și își face cruce, după care începe să cerceteze cutia milei. El o întoarce cu susul în jos și scoate câteva bancnote pe care le bagă în buzunar, dar are grijă să nu ia toți banii din cutie. Pentru că a rupt puțin cutia, care pare de carton, încearcă să o aranjeze la loc, mai ia câteva măști, își pune una pe figură și iese din bisreică.

Întreaga scenă a fost înregistrată de camerele video ale bisericii și postate apoi pe Facebook, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”.

Mai multe inscripții precum „Be gay”, „Do crime” au fost desenate cu vopsea roz pe pereții și pe icoanele exterioare ale bisericii de lemn din Parcul Titan din Capitală. „Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou i face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești ”, este reacția dură a Patriarhiei Române.

Poliția Capitalei a anunțat că a deschis dosar penal pentru distrugere.

„În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un preot paroh cu privire la faptul că în această dimineață a găsit pereții, din lemn, ai bisericii desenați cu diverse inscripții. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Poliția Capitalei.

Citeşet şi: Scandal după decesul tânărului din Vaslui! Trupul a fost ridicat de oamenii legii din biserică și dus la IML 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*