Imagini cutremurătoare în Gaza. Copiii se joacă pe străzi, iar bombele cad peste oraş

Imagini cutremurătoare în Gaza. Musulmanii au sărbătorit la sfârşitul săptămânii trecute Eid, sfârșitul Ramadanului, luna sfântă islamică a postului. În seara de joi, 13 mai, mai mulţi copii au fost filmați cum se joacă în stradă și sar pe o trambulină, în timp ce pe fundal se vede cum într-o altă zonă din oraș este bombatdată.

Citeşte şi: Sirenele de război au sunat din nou. Peste 3.000 de rachete au inundat cerul: Trebuiau să cadă în zone locuiteAlte ArticoleUnde poate duce disperarea părinţilor de a-şi vedea copiii …Atac cu cuţitul într-un parc, trei bărbaţi au fost ucişi. …Cel mai vizitat parc de distracții din Europa se redeschide …

Imagini cutremurătoare în Gaza

Aproximativ 200 de oameni, cel puțin 58 dintre ei fiind copii, au fost ucişi în Gaza de la începutul noii runde de ostilităţi, pe 10 mai. Papa Francisc a avertizat duminică împotriva ”spiralei morţii şi distrugerii” în confruntări armate în Orientul Mijlociu, denunţând drept ”teribilă şi inacceptabilă” pierderea unor vieţi în acest conflict.

Israelul a efectuat duminică noapte unele dintre cele mai grele atacuri aeriene de la începutul luptelor, vizând facilități aparținând grupului militant Hamas și mai multe case ale comandanților într-o operațiune de 20 de minute, potrivit IDF, citat de Observatornews.ro.

اطفال في غزة يتحفلون بالعيد رغم القصف ☹️ شعب جبااار ❤️❤️❤️#GazzaUnderAttack #غزة pic.twitter.com/Q4LmT5WYZd

— 🇵🇸 Amjad (@AmjadJrr) May 13, 2021

Israelul a ucis un importat lider militar al grupării Jihadul Islamic

Israelul l-a ucis luni pe Hisam Abu Harbid, un comandant militar al grupării islamiste palestiniene armate Jihadul Islamic, într-un atac aerian în Fâşia Gaza, anunţă armata israeliană şi o sursă din cadul mişcării.

Asasinarea lui Hisam Abu Harbid, comandantul Diviziei din Nord al Jihadul Islamic, ar putea declanşa o ripostă violentă a organizaţiei, în a doua săptămână de ostilităţi între statul evreu şi activişti palestinieni în Fâşia Gaza. Armata israeliană anunţă moartea lui Hisam Abu Harbid şil acuză de faptul că ”se află la originea mai multor atacuri teroriste cu rachetă antitanc vizând civili israelieni”. În aceste atacuri a fost rănit, în prima zi a conflictului, un civil israelian, potrivit Tsahal (armata israeliană).

Hisam Abu Harbid era un comandant al Jihadului Islamic de 15 ani, potrivit aceleiaşi surse. Informaţia a fost preluată şi de presa arabă.’

Citește și…

Lovitură pentru șoferi! Lipsa acestui document te lasa fără zeci de mii de lei! Sunt puncte de control în toată țara! De ce sa te feresti

Compania Solaris va livra 40 autobuze electrice Primăriei Pitești

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*