Ilie Năstase, despre întâlnirile cu Nelson Mandela, Indira Gandhi şi George Bush

Ilie Năstase a fost prezent în emisiunea „Legendele lui Dan Negru”, unde a dezvăluit poveşti fabuloase. „Nelson Mandela era un om foarte simplu. Stătea într-un orăşel numit Alexandra. Am fost la reşedinţa lui, dar avea şi un muzeu al lui unde acolo trebuia să mâncăm cu el micul dejun. Noi am fost cu un autobuz, erau vreo 80 de inşi. Am fost la el acolo, la Alexandra, şi era o căsuţă unde stătea el acolo, ceva modest.

Când am venit înapoi, masă mare, de 80 de persoane, masă lungă. Eu m-am aşezat lângă el, că eu râdeam şi făceam bancuri şi lui îi plăcea asta. Îmi spunea măi, şmecherule. Şi la un moment dat am fost puţin bine, toţi aşa, râdeam, nu ştiu ce, că erau şi ziariştii şi eu îi zic mister Mandela, am fost la dumneavoastră acasă şi nu v-am găsit acasă. Alte ArticoleCâștigătoarea „Mrs. Sri Lanka”, atacată pe scenă …DOLIU în lumea teatrului: S-a stins din viaţă un artist emerit …Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care …

Şi el zice, măi şmecherule, nu mai stau de mult acolo, aici o să mă găseşti tot timpul. I-am dat o poză şi i-am scris mister Mandela, you are the best (n.r. – Domnule Mandela, sunteţi cel mai bun).

Citeşte şi: Anunţ bombă despre divorţul dintre Ilie Năstase şi Ioana. Ce îi va lăsa după ruperea căsătoriei

Ilie Năstase: „George Bush, cel mai uman om politic pe care l-am întâlnit”

Îi plăcea de mine şi a zis că, a făcut o declaraţie incredibilă, a zis ceva de genul că sportul are puterea să schimbe lumea, nu politicul. I-am zis că a stat 20 şi ceva de ani în închisoare şi a devenit preşedinte şi mă gândeam că nu i-a pedepsit pe cei din cauza cărora a ajuns în închisoare. El nu a pedepsit, a iertat, a avut puterea asta.

Era ideea că poţi să arunci o minge la nişte israelieni şi nişte palestinieni şi ăia nici nu mai ştiu de război, ăia joacă fotbal, cam aşa ar schimba sportul lumea. Sportul poate să unească oamenii mult mai uşor decât politicul.

Poza cu Indira Ghandi cred că este făcută în 1967, poză făcută la New Delhi. Şi tatăl Indirei Ghandei a fost un om pentru pace, nu pentru război, deşi putea să facă război. Ţiriac stătea jos în poza cu Indira Ghandi pentru că era deja obosit. Glumesc, desigur.

Cel mai simpatic şi cel mai uman om politic pe care l-am întâlnit a fost George Bush„, a declarat fostul tenismen, potrivit Observatornews.ro.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*