I-au cedat nervii în anchetă. Un ofiţer de poliţie s-a sinucis după ce a fost acuzat că i-a furat superiorului său ochelarii de soare

Potrivit rapoartelor poliției, adjunctul șefului secției de poliție Alaçatı a depus recent o plângere oficială la procuratura provincială, spunând că ochelarii de soare i-au fost furați în timp ce se afla locul de muncă. Ca urmare a faptului că plângerea a fost depusă de un ofiţer, procurorul a cerut jandarmeriei locale să investigheze cazul cu atenţie maximă, iar când au fost verificate camerele de supraveghere ale secției de poliție Zeybek a fost văzut intrând în biroul adjunctului.

Jandarmii au pornit atunci imediat spre casa lui Zeybek, iar la percheziţii au găsit în sufragerie o pereche de ochelari de soare. Cu toate acestea, Zeybek, ofiţer cu vechi state în poliţie, cu o vechime de 21 de ani în serviciul public, a dovedit că respectivii erau ochelarii lui de soare, arătând o chitanță doveditoare în acest sens.Alte ArticoleCalendar ortodox aprilie 2021. Sărbători religioase în aprilie …Mirela Vaida, salariu uriaş la „Acces Direct” şi …Fructul banal care te scapă de insomnie, riduri şi ajută să …

Citeşte şi Un bărbat din Turcia şi-a omorât soţia gravidă. Motivul pentru a împins-o într-o prăpastie

Mai mult, însuşi adjunctul de şef de secţie a recunoscut, la rândul său, că ochelarii de soare găsiți la casa lui Zeybek nu sunt ai lui. Cu toate acestea, Zeybek s-a simțit extrem de jignit că a fost anchetat de jandarmerie și s-a sinucis, împușcându-se cu pistolul, la sfârșitul zilei de duminică, 28 martie.

O zi mai târziu, pe rețelele de socializare s-a vehiculat ideea că ochelarii de soare ai adjunctului au fost găsiți în cafeneaua secției de poliție, dar oficialii au dezminţit afirmaţiile. „Ancheta este în curs”, a transmis Direcția Generală a Securității Statului, într-o declarație din 30 martie, citată de cotidianul Hurriyet.

Citeşte şi Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor din Turcia

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*