Horoscop 1-7 august cu Mihai Voropchievici. Ce ți-au rezervat runele pentru această săptămână

Horoscop 1-7 august cu specialistul în Numerologie Mihai Voropchievici. Află ce ți-au rezervat astrele, în funcție de semnul tău zodiacal, pentru prima săptămână din luna august. Previziuni astrologice importante pentru fiecare dintre cele 12 zodii.
Horoscop rune 1-7 august – Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3, darurile runelor pentru cele 12 semne zodiacale.


Zodia Berbec – Berbecii sunt pregătiți săptămâna viitoare de o bătălie furtunoasă, dar runa le spune să stea liniștiți, să fie calmi și totul se aranjează
Zodia Taur – nativii zodiei Taur vor primi vești bune, un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă, așa că vor avea ce cheltui și se vor bucura de lucruri plăcute.
Zodia Gemeni – Gemenii sunt în situația să primească multe mesaje, comunicări, telefoane, lucru care le provoacă plăcere.
Zodia Rac – acești nativi au nevoie de o săptămână de respiro și asta înseamnă că se rup de tot ce înseamnă muncă și pleacă undeva, fac o pauză măcar o săptămână.
Zodia Leu – acești nativi pot să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă, dar numai făcând un consiliu de familie.
Zodia Fecioară – nativii zodiei Fecioară vor da lovitura. Se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor. Fecioara merge din săptămână în săptămână mai bine și nu a mai pățit de mulți ani așa ceva.
Zodia Balanță
Vin schimbări importante pentru nativii zodiei Balanță. Runele vă sfătuiesc să vă pregătiți pentru ceea ce urmează!
Zodia Scorpion – lăsați în urmă toate grijile, temerile, spaimele și pregătiți-vă pentru o săptămână extraordinar de bună.
Zodia Săgetător – Săgetătorul va face o bătălie, pentru că îi era dor. Partea bună este că va avea câștig de cauză, nu este motiv de îngrijorare.

Vezi și:  Opreste-te din tot ce faci si citeste asta. Ea si-a pierdut copilul din cauza unei greseli pe care a facut-o pe Facebook! Atentie mare, parinti


Zodia Capricorn – naivii zodiei Capricorn își consolidează poziția în casă, acasă, adică în familie, în societate și la serviciu.
Zodia Vărsător – Vărsătorul a intrat în grațiile unei persoane care se gândește intens la el și pentru asta îi va trimite un cadou minunat care să-l reprezinte.
Zodia Pești – nativii zodiei sunt cu gândul la plecare, la mare, la concediu, iar astrele îi anunță că vor face o altă călătorie, deci din vacanță în vacanță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *