Guvernul a constituit „Comandamentul de iarnă”. Virgil Popescu: „Avem suficiente rezerve”

Guvernul a aprobat Programul de iarnă în domeniul energetic şi s-a constituit Comandamentul de iarnă. Guvernul a adoptat, vineri, Hotărârea Guvernului pentru aprobarea măsurilor privind nivelul de siguranţă şi securitate în funcţionare a Sistemului Electroenergetic Naţional, precum şi măsurile în legătură cu realizarea stocurilor de siguranţă ale Sistemului Electroenergetic Naţional, în ceea ce priveşte combustibilii şi volumul de apă din lacurile de acumulare pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022.

PROGNOZA METEO noiembrie 2021. Când încep ninsorile în România

„Suntem pregătiţi pentru sezonul rece. Avem suficiente rezerve energetice pentru această iarnă. De aceea am adoptat Programul de Iarnă pentru a avea la dispoziţie toate instrumentele pentru a gestiona eventualele probleme care ar putea apărea”, a declarat Virgil Popescu ministrul Energiei.Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

România, locul cinci în UE privind rata inflaţiei. Cine se …BNR schimbă condiţiile de creditare. Avans mai mare pentru …

Programul de iarnă se adresează tuturor producătorilor de energie electrică şi producatoriilor de energie electrică şi termică în cogenerare şi se aplică în perioada 1 noiembrie 2020 – 31 martie 2021.

Expert BNR: „La iarnă, când vor veni facturile, ne vom gândi cu jind la gazele din Marea Neagră”

Totodată, prin prezenta hotărâre se constituie Comandamentul de iarnă, care va monitoriza funcţionarea Sistemului electroenergetic naţional şi a Sistemului Naţional de Transport al Gazelor Naturale în perioada 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022. Din comandament fac parte reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor statului competente în domeniul energiei, precum şi ai operatorilor economici din sectorul energiei electrice şi gazelor naturale.

Veşti bune pentru români. Virgil Popescu, ministrul Energiei: „Consumatorii casnici vor plăti maximum cât plăteau anul trecut”

Citește și…

Ce SOARTA! Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți BANI câștigă acum

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*