Gigi Becali, reacţie dură după acuzele lui Aurel Pădureanu: „Nu e treaba mea. Eu nu am case să le dau”

Gigi Becali, reacţie dură după acuzele lui Aurel Pădureanu. Patronul FCSB s-a supărat când a auzit vorbele soţului regretatei artiste şi spune că i-a oferit un loc la unul dintre căminele pe care le deţine, dar nu vrea.

Latifundiarul din Pipera a mai declarat că nu îl interesează răutăţile lăutarului şi doreşte ca numele lui să nu fie asociat cu cel al lui Aurel Pădureanu.Alte ArticoleFlorin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie: „Bunicul …Cine va prelua conducerea Pro TV, după ce Petr Kellner a muritDoliu în muzica românescă. A murit unul dintre folkiştii …

Citeşte şi: Marcel Pavel sare în ajutorul lui Aurel Pădureanu. Ce mesaj i-a transmis: „Mi-a cerut contul”

Gigi Becali, reacţie dură după acuzele lui Aurel Pădureanu

„Ceea ce pot să le ofer e un loc la cămin, la cele două cămine pe care le am, unul în Berceni și altul în Ghencea. Mai mult nu am ce să le dau, pentru că nu este treaba mea. În cazul în care ar fi fost vorba de o familie cu 10 copii atunci poate aș fi făcut un efort să le ofer o casă undeva, dar așa… eu nu am case să le dau„, ar fi spus Gigi Becali.

Mai mult, în ceea ce privește reproșurile pe care i le-a adus Aurel Pădureanu, Gigi Becali a spus că nu-l interesează și chiar își dorește ca numele lui să nu fie asociat nicio clipă cu cel al lui Aurel Pădureanu, potrivit Antena Stars.

„Gigi Becali nu ne-a ajutat cu nimic!”

Aurel Pădureanu și-a condus soția pe ultimul drum. Cu câteva zile înainte, bărbatul spunea disperat că nu are bani să se ocupe de înmormântare.

Gigi Becali s-a oferit să îl ajute, însă, potrivit declarațiilor făcute astăzi de Aurel Pădureanu, acționarul Steaua nu i-ar fi acordat vreun ajutor. „Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, a spus cu durere Pădureanu pentru Fanatik.

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, a afirmat soțul Corneliei Catanga.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*