Gigi Becali lămureşte relația cu Nuțu Cămătaru. „Îi mai ceream 100-200 de mii de euro la cazinou. În rest, minciuni!”

Gigi Becali lămureşte relația cu Nuțu Cămătaru. Patronul de la FCSB susține că singura legătură pe care a avut-o cu liderul Clanului Cămătarilor este faptul că obișnuia să împrumute de la acesta bani pentru a juca la cazinou.

Gigi Becali lămureşte relația cu Nuțu Cămătaru. „Îi mai ceream 100-200 de mii de euro la cazinou. În rest, minciuni!”Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…

Scandal înainte de Australian Open 2022. Novak Djokovic nu va …Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat într-o nouă săptămână!

În cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri”, patronul lui FCSB este menționat de mai multe ori. Într-un pasaj, Nuțu Cămătaru, pe numele lui real Ion Balint, povestește cum Gigi Becali i-ar fi solicitat ajutorul pentru a se răzbuna pe Gigi Corsicanu, liderul de galerie al Rapidului.

Nuţu Cămătaru putea să preia Steaua, dar a refuzat în favoarea lui Gigi Becali

„Ce relație am avut eu cu Nuțu Cămătaru este că atunci când mai eram pe la cazinou îi ceream 100-200 de mii de euro, iar a doua zi îi dădeam banii. Atât! Niciodată în viața mea nu am spus eu ca cineva să bată pe altcineva. Dacă a vrut cineva să facă asta, eu l-am oprit! Eu habar n-am de episodul ăsta, mi-e și rușine să comentez lucrurile astea”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Dumitru Dragomir spune adevărul despre relația dintre Gigi Becali şi Nuțu Cămătaru. Sunt bani mulţi în joc!

Gigi Becali a fost întrebat și despre declarațiile lui Florentin Dumitru, fostul jucător al lui FCSB. Acesta spusese acum câţiva ani că el, Mirel Rădoi și Marian Aliuță s-au aflat la un moment dat sub proprietetea lui Nuțu Cămătaru, cedați de către Gigi Becali. „Cine ți-a zis așa ceva? Doamne, miluiește! Astea sunt niște minciuni!”, a declarat Gigi Becali.

Citește și…

Doliu în lumea filmului din România. S-a stins fulgerător la doar 42 de ani …

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*