Gheorghe Mencinicopschi, grav bolnav, este tratat de Flavia Groşan. Ce spune despre „Dosarul ICA”

Gheorghe Mencinicopschi, grav bolnav, este tratat de Flavia Groşan. Cercetătorul ştiinţific trece prin momente de cumpănă, după ce sănătatea i-a fost grav afectată în Penitenciarul Rahova, scrie Lumea Justiţiei.

Gheorghe Mencinicopschi, grav bolnav, este tratat de Flavia GroşanAlte ArticolePersoana care a ameninţat-o cu moartea pe Maia Morgenstern a …Stelian Ion: Justiţia are nevoie de o haină nouă. După 17 …Dosar de moarte suspectă după decesul celui de-al doilea bărbat …

În prezent, Gheorghe Mencinicopschi nu poate respira fără oxigen, oboseăte imediat, având organismul foarte slabit. A intrat de câteva zile pe un tratament prescris de Flavia Groşan, fiind suferind de fibroză pulmonară. Suspiciunea familiei este că a contractat microbul din plamâni în anii de detenţie, în care a fost ţinut în frig, umezeala şi mucegai la Penitenciarul Rahova.

Flavia Groşan dezvăluie secretul tratamentului-minune. Cum a ajuns la o rată uimitoare de vindecare a pacienţilor cu Covid-19

Gheorghe Mencinicopschi a vorbit despre suferința prin care a trecut și de execuția publică la care a fost supus. „Eu am rămas uimit când am văzut cum a rezultat acea enormă fraudă de aproximativ 60 milioane euro sau de dolari, este clar un proces înscenat și politic! Înmultindu-se 32.000 de metri pătrați cu 1.800 euro, la prețul pieței din 2007. Ori lucrul acesta să știți că pentru a mine a fost halucinant. Mi-am făcut un fel de scenariu… E ca și cum în 2003 cineva mi-ar fi vândut o masină cu 100 lei și apoi vine în 2007 și îmi spune, nu, nu! Îmi esti dator cu înca un milion pentru că mașina ta a devenit una de colecție și acum nu mai costa 100 lei, costa un milion și 100 lei!”, a declarat Gheorghe Mencinicopschi.

„Sufletul meu nu acceptă să fiu călcat în picioare!”

„Aș fi murit până acum dacă m-aș fi știut vinovat! Și cine are buna credință să se aplece și să studieze. Și să vadă că nu există niciun fel de implicare a noastră, a mea, în acest proces (n.n. – de privatizare). Și culmea, nu este niciun fel de fraudă! Nu am furat, nu am fraudat nimic, nu am facut nimic cu rea intenție! Sufletul meu nu acceptă să fiu călcat în picioare în modul acesta josnic! Și noi avem suflet, și noi avem dureri, și noi avem din când în când niște bucurii. Dar să distrugi, să intri atât de brutal și atât de neomenesc în viața oamenilor nevinovați, mi se pare o crimă mai mare decât ce vreți dumneavoastră!”, a mai spus Gheorghe Mencinicopschi.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*