Gestul de neiertat pe care Meghan Markle l-a făcut față de Regina Elisabeta a II-a. A provocat o criză mai mare decât moartea prințesei Diana, spune un expert regal

Meghan Markle a generat o mare controversă în familia regală prin gesturile sale, care au avut un impact profund similar cu moartea Dianei. Hugo Vickers, expert în istoria regală, a discutat despre aceste evenimente recente, caracterizând plecarea lui Meghan și a prințului Harry în California drept o criză majoră în Casa Regală.

Regina Elisabeta a II-a a răspuns rapid și hotărât la decizia cuplului de a renunța la îndatoririle regale, permisându-le să plece. Într-o declarație, a exprimat aprecierea pentru contribuțiile lor și a urat ca aceștia să își construiască o viață nouă și fericită.

Ultimele două decenii au fost extrem de tumultuoase pentru Meghan și Harry, de la nunta lor istorică în 2018 la nașterea celor doi copii și decizia lor de a se retrage din viața regală în 2020, stabilindu-se în SUA.

Aceste evenimente au marcat o perioadă agitată pentru cuplu, care a stârnit atenția publicului și a provocat schimbări semnificative în dinamica Casei Regale.

Vezi și:  Liviu este tânărul de 35 de ani care a murit înecat în Grecia, după ce a fost tras de curenții puternici. Bărbatul și prietenii lui s-au aventurat în larg, deși marea era foarte agitată

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *