George Burcea a dat tot din casă. Actorul a dormit DOUĂ SĂPTĂMÂNI în fața blocului Vivianei

George Burcea a dat tot din casă. Relația dintre cei doi este mai frumoasă ca oricând, aceștia arătându-și iubirea pe rețelele de socializare. George Burcea a dezvăluit recent un detaliat incredibil din trecutul său, care are legătură chiar cu frumoasa sa iubită.

Viviana Sposub și George Burcea sun din Botoșani. Cei doi au locuit în același oraș și deja și-au cunoscut persoanele dragi din familie, semn că relația lor merge excelent. Fostul soț al Andreei Bălan a povestit o întâmplare din tinerețea sa și a realizat că, fără să știe, are legătură cu Viviana.Alte ArticoleClipe de fericire pentru Smiley și Gina. Micuța Josephine a …Sfaturile de nutriție ale Mihaelei Bilic. Da sau nu pentru planurile …Rudele lui Nelu Ploieşteanu şi Cornelia Catanga se revoltă, …

Citește și: Rețeta Mihaelei Bilic pentru cea mai bună carne la grătar. Secretul MINUNE

George Burcea a dat tot din casă. Pe când era un adolescent și avea 15 ani, George Burcea ar fi fost păcălit de niște prieteni în legătură cu un loc de muncă. Astfel, o perioadă a fost nevoit să locuiască în stradă. Timp de două luni a dormit într-o mașină veche. Surpriza a fost că autoturismul ar fi fost parcat chiar în fața blocului în care Viviana Sposub locuia cu părinții ei.

„Din întâmplare, m-am întâlnit cu un băiat, vreo 20 de ani și cărare pe mijloc. El venea la bunica, în fiecare vară. Mi-a spus că are o garsonieră, pentru care cerea aproape cât un salariu de la vremea aia. În fiecare seară furam pepeni, dimineața furam pâine. I-am spus că am nevoie de un loc de muncă. M-am angajat cu 250 de lei pe lună la pavaje. După ce făceai pavajele alea, dacă se crăpau dalele, îți scădeau banii și nu mai luai niciun ban.

Am stat la el, îi plătisem și mi-a dat țeapă. Mi-a luat și casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe stradă, un alt prieten mi-a zis că are o mașină veche și am stat două luni de zile în mașina aia, chiar în fața blocului Vivianei’, a povestit George Burcea, potrivit cancan.ro.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o tânără a renunțat la Tik Tok! Amenințări ȘOCANTE

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*