Gabriela Firea, reacţie dură faţă de Congresul PNL. „După spectacolul grotesc de azi urmează restricţii de toate felurile. Cu cât dispreţ au vorbit de Peeseeedeee, vor primi un răspuns pe măsura obrăzniciei lor”

„Să mai trăim, sā mai zâmbim, cât mai putem, cât nu ne închid iar în case cei de la putere! După spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umează restricţii de toate felurile! Şi-au făcut treaba, ce mai contează restul omenirii!? Abia îi aşteptăm în Parlament! Că prea se dau viteji unii cu 20, alţii cu 15%!”, spune Gabriela Firea.

Citeşte şi Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de către Florin Cîţu. Premierul a fost huiduit şi i s-a cerut demisia, a intervenit Ludovic Orban VIDEOAlte Articole

Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, …

Echipa lui Cîțu, atacuri pe bandă rulantă la Orban. Dan Vîlceanu: …ALEGERI PNL 2021. Ziua cuţitelor lungi în PNL, Florin Cîţu …

„Cu cât dispreţ au vorbit azi de Peeseeedeee, vor primi un răspuns pe măsura obrăzniciei lor! Unu nu-i mai breaz! Toţi o apă şi-un pământ! Nu ştiu decât să jignească, să fure, să scumpească, să mintă, să dea vina pe alţii, să facă rău românilor şi României! Au câştigat locul 1 la incompetenţă! O guvernare căreia nu-i pasă de oameni!”, a mai scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe Facebook.

Citeşte şi Klaus Iohannis atacă USR PLUS pentru ieşirea de la guvernare: „Se comportă ca și cum ar fi într-o dezbatere de pe rețelele sociale şi pleacă la primul impas”

Liberalii s-au reunit în congres, sâmbătă, pentru a alege noul preşedinte al PNL, dintre actualul lider, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu. La reuniunea liberalilor, care se desfăşoară la Romexpo, sunt prezenţi aproximativ 5.000 de delegaţi din toată ţara.

Citește și…

Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie

Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România…

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*