Gabriela Firea, necruţătoare cu Vlad Voiculescu. „E dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu”

Gabriela Firea susţine că fiecare zi cu Vlad Voiculescu la conducerea Ministerului Sănătăţii adânceşte criza şi amplifică problemele. Fostul edil al Capitalei afirmă că ministrul Sănătăţii este direct răspunzător că medicii din centrele de vaccinare nu au fost plătiţi la timp.

„Ministrul nu știu, nu semnez, nu răspund! Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este dovada vie a imposturii și a oportunismului care definește guvernul Cîțu.

Voiculescu spune întruna că nu știe, că nu semnează și că nu răspunde detalii, dar este principalul vinovat pentru faptul că medicii din centrele de vaccinare nu sunt plătiți, pentru scandalul datelor secrete și pentru criza paturilor de la ATI.Alte ArticoleAdina Vălean anunţă când va fi gata paşaportul COVID. „Nu …Diana Şoşoacă, atac furibund la adresa lui Raed Arafat. „Nici …Ludovic Orban, după ce UE vrea să devină zonă de libertate …

Fuga de răspundere a ministrului Sănătății, lipsa de performanță, refuzul de a-și asuma măsuri și explicații necesare și scandalul declarațiilor dintre el și premierul Cîțu vulnerabilizează sistemul de sănătate din România exact în momentul în care era mai multă nevoie de competență, de spirit organizatoric și de asumare a deciziilor. Iar consecința directă este creșterea numărului de bolnavi și de morți”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea anunţă că a depus plângere penală pe numele lui Nicuşor Dan, pentru că ar fi înghesuit 21 de consilieri într-o cameră timp de 10 ore

Gabriela Firea cere demiterea lui Vlad Voiculescu. „A greșit prea grav și prea des!”

„Vlad Voiculescu a greșit prea grav și prea des! Fiecare zi cu el ministru al Sănătății va adânci criza și va amplifica problemele; pur și simplu, Voiculescu nu mai are resurse nici de legitimitate și nici de încredere pentru a continua.

Cerem încă odată demiterea sa, până nu e prea târziu și pagubele prea mari!

Am discutat acest subiect grav şi în cadrul intalnirii de azi, cu presedintii si parlamentarii social – democrati din Bucuresti!”, a mai precizat fostul primar general al Capitalei.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PSD consideră că rezultatul unui an şi jumătate de guvernare de dreapta se traduce în „mai puţini bani în buzunar pentru fiecare român”. Fostul edil al Capitalei a avertizat că preţurile de consum în luna februarie 2021 sunt mai mari decât în anul predecent.

Gabriela Firea susţine că Executivul condus de Florin Cîţu a luat măsuri care au dus la creşterea preţurilor, ceea ce se traduce printr-o diminuare a veniturilor. Senatoarea PSD a criticat în termeni duri decizia guvernanţilor de a îngheţa pensiile şi salariile pe fondul crizei generate de pandemia de COVID-19.

Citeşte şi: Gabriela Firea spulberă Guvernul Cîţu. „Au înghețat pensiile și salariile, dar degeaba. Avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*