Gabriela Firea anunţă pentru ce post va candida: „Dacă suntem sănătoşi, ajungem în trei ani jumătate acolo”

Gabriela Firea a infirmat zvonurile conform cărora ar urma să fie următorul candidat la preşedinţia României din partea PSD, deşi toate cercetările sociologice o dau ca principalul vector de imagine al partidului, concurată doar de Alexandru Rafila, în contextul pandemiei de Covid.

Firea a subliniat că intenţia sa nu este de a candida la următoarele alegeri prezidenţiale, ci de a participa la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Bucureşti.Alte ArticoleMarcel Ciolacu aruncă bomba: PSD este pregătit în orice moment …George Simion recunoaşte că a ignorat regulile: „Am făcut …George Simion anunţă că AUR va contesta toate măsurile de …

„Eu am un obiectiv exprimat şi pot să îl spun şi în faţa dumneavoastră. Eu vreau să salvez capitala de falşii salvatori ai capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală minţind că vor rezolva de pe 28 septembrie problema apei calde şi a căldurii pentru că au o relaţie privilegiată cu Guvernul şi cu Elcen, care aparţine de Guvern, că nu va mai livra agent termic sub parametri şi, de asemenea, că vor avea buget pentru investiţii.

Gabriela Firea: „Bucureştenii au stat în case în frig, mai rău decât în mandatul meu”

Iată că nu s-a întâmplat acest lucru şi că, de cinci luni de zile, bucureştenii au stat în case în frig mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puţin aşa am stabilit la nivel politic, este, dacă suntem sănătoşi, suntem toţi bine, ajungem peste trei ani şi jumătate la acel moment, să salvez Bucureştiul de falşii salvatori”, a afirmat Gabriela Firea.

Ea a fost prezentă joi, la Botoşani, la o întâlnire cu conducerea organizaţiei judeţene a PSD şi cu primarii din judeţ. La şedinţă au participat şi liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, şi secretarul general al acestei formaţiuni politice, Paul Stănescu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu aruncă bomba: PSD este pregătit în orice moment să îşi asume guvernarea şi are specialiştii pregătiţi la orice oră din zi şi din noapte

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*